ŠPANJOLCI SU SIGURNI, LUKA NAPUŠTA REAL: / 'Sa svakim novim danom sve je jasnije da Modrić odlazi, u to nema sumnje'

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Odlazi unatoč izvrsnim igrama u posljednje vrijeme

24.1.2019.
14:05
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Sve što je mogao osvojio je Luka Modrić u dresu Real Madrida, kluba kojem je pristupio u ljeto 2012. godine po transferu iz Tottenhama. U istom tom londonskom klubu Kraljevi su pronašli i njegovu zamjenu jer, siguran je Alberto Rambla s portala Don Balon, Luka Modrić napustit će klub u ljetnim mjesecima ove godine.

'Sve su sumnje otklonjene i sa svakim novim danom sve je jasnije da će Luka Modrić, unatoč izvrsnim igrama u posljednjem utakmicama, u lipnju okončati svoj ostanak u Real Madridu', navodi izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreće u avanturu u Interu

Dodaje da će se najbolji nogometaš svijeta 'spakirati da bi započeo avanturu u milanskom Interu u kojem ga čekaju raširenih ruku', te poentira otkrivanjem imena njegova nasljednika.

U pitanju je Tottenhamov Christian Eriksen, a u klubu bi trebali biti svjesni da do Danca neće lako doći. Predsjednik kluba Daniel Levy već je na mnogim primjerima (Modrić, Gareth Bale) dokazao da je tvrd pregovarač, a za Eriksenov transfer je najavio da će biti rekordno visok. Dakle, viši od 222 milijuna koliko je Paris Saint-Germain platio Barceloni za dovođenje Neymara...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo