ŠPANJOLCI SE RASPISALI O VATRENOM: / 'U kompliciranoj je situaciji. Želi ga nekoliko klubova, a on bi tamo gdje ne može'

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

S obzirom na okolnosti vjerojatno će na ljeto morati promijeniti sredinu

20.3.2019.
12:45
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Mateo Kovačić nalazi se u kompliciranoj situaciji. S jedne strane Chelsea se bori za naslov u Europskoj ligi i plasmanu u Ligu prvaka, ali zbog Fifine kazne ovo je delikatan trenutak za njih jer neće moći registrirati igrače u iduća dva prijelazna roka, započinje tekst objavljen u španjolskoj Marci u kojem su se osvrnuli na budućnost hrvatskog veznjaka na posudbi u redovima engleskog velikana.

Ističu da je puno nepoznanica oko kluba u vlasništvu Romana Abramoviča, koji je više usredotočen na prodaju Chelseaja nego na to kako ga opet učiniti ga snažnim kao što je bio ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka se odluka

"Hrvat ovisi o odluci Arbitražnog suda i eventualnoj odgodi kazne. Njegov ugovor s Chelseajem istječe 30. lipnja i klub ne može iskoristiti mogućnost otkupa ako se kazna ne smanji ili ne odgodi. Kovačić pak želi nastaviti igrati u Premier ligi. Tamo se osjeća dobro, sretno i važnim, što je tražio kada je napuštao Madrid", piše Marca.

Image
Foto: AFP

Mateo Kovačić /AFP

Navode kako mu je plan nastaviti karijeru na Stamford Bridgeu 'gdje je pronašao ono što je tražio i čega je bio lišen pod Zinedineom Zidaneom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea prioritet

"Zbog kazne Chelseaju njegova budućnost došla je pod povećalo. Nekoliko engleskih klubova pokazali su interes za njega, ali njegov prioritet je Chelsea", ističe Marca.

Za kraj pišu kako su se još neka velika igračka imena iz Hrvatske, poput Ivana Rakitića i Ivana Perišića, povezuju s mogućim promjenama kluba, dok je Luka Modrić potpisao novi ugovor s Realom i otklonio sve daljnje glasine o odlasku sa Santiago Bernabeua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo