ŠPANJOLCI SA 6:0 PONIZILI NJEMAČKU: / Elf ovako demoliran nije bio u posljednjih 89 godina, Olmo od prve minute u sastavu Furije

Image
Foto: Profimedia

Veliki uspjeh ostvarila je i Crna Gora koja je izborila plasman u Ligu B. Crna Gora je u susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige C pobijedila Cipar sa 4:0 osvojivši prvo mjesto

17.11.2020.
23:46
Profimedia
VOYO logo

U ključnom susretu za osvajanje prvog mjesta u skupini 4 elitnog razreda Lige nacija Španjolska je u Sevilli deklasirala Njemačku sa 6:0 nanijevši Elfu najteži poraz u posljednjih 89 godina.

Posljednji put Njemačka je izgubila sa šest razlike davne 1931. od Austrije što je ujedno i najteži službeni poraz četverostrukih svjetskih prvaka. Teži poraz Elf je ostvario 1909. kada je izgubio od reprezentacije engleskih amatera sa 0:9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka je u Sevillu doputovala s bodom više, međutim Furija je već nakon prvog poluvremena vodila sa 3:0 i priči je bio kraj. U nastavku susreta domaćin je zabio još tri gola.

Junak susreta bio je trostruki strijelac Ferran Torres (33', 55', 72'), a među strijelce su se upisali i Alvaro Morata (17'), Rodri (38') i Mikel Oyarzabal (89').

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KOVAČIĆ PROTIV PORTUGALA ODIGRAO UTAKMICU ŽIVOTA: /

'Nisam ih puno zabio za Hrvatsku, sretan sam, ali to je najmanje bitno...'

Image
KOVAČIĆ PROTIV PORTUGALA ODIGRAO UTAKMICU ŽIVOTA: /

'Nisam ih puno zabio za Hrvatsku, sretan sam, ali to je najmanje bitno...'

Crnogorci izborili Ligu B

Drugi susret iz ove skupine Švicarska - Ukrajina, koji je trebao odlučiti tko ostaje u elitnom razredu, a tko seli u niži rang natjecanja je odgođen jer su lokalne zdravstvene vlasti čitavu gostujuću delegaciju smjestile u samoizolaciju zbog velikog broja zaraženih koronavirusom.

Treba naglasiti kako su i UEFA i Ukrajinski te Švicarski nogometni savez bili spremni odigrati susret, no zabrana lokalnih zdravstvenih vlasti je to onemogućila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluku o sudbini ove utakmice donijet će UEFA", objavio je Ukrajinski nogometni savez.

Španjolska je na koncu osvojila prvo mjesto i plasman na Final Four sa 11 bodova, dva više od Njemačke. Ukrajina im šest, a Švicarska tri boda, ali i obje ekipe imaju utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki uspjeh ostvarila je i Crna Gora koja je izborila plasman u Ligu B. Crna Gora je u susretu posljednjeg kola skupine 1 Lige C pobijedila Cipar sa 4:0 osvojivši prvo mjesto.

Strijelci su bili Jovetić (14'), Boljević (25', 28') i Mugoša (60'). Drugo mjesto osvojio je Luksemburg s tri boda manje nakon što je u zadnjem kolu odigrao 0-0 protiv Azerbajdžana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo