ŠPANJOLCI PLASIRALI SENZACIJU: / Perišić i Brozović dobivaju suigrača u Interu iz reprezentacije Hrvatske?

Image

Talijanski velikan Inter u kojem igraju hrvatski reprezentativci Perišić i Brozović ozbiljno je zainteresiran za Šimu Vrsaljka (24), javlja katalonski Mundo Deportivo.

14.10.2016.
22:44
VOYO logo

Od kad je ovog ljeta prešao iz Sassuola u Atletico Madrid u transferu vrijednom 16 milijuna eura, desni bočni VatrenihŠime Vrsaljko nije se baš naigrao u dresu Rojiblancosa. Ukupno je odigrao jednu utakmicu za Atletico Madrid do sad (90 minuta). Bilo je to 17.9. u pobjedi Atletica nad Sportingom iz Gijona 5-0. Sve ostalo je bilo sjedenje na klupi ili čak na trbinama. Stoga, Vrsaljko nije zadovoljan svojom "avanturom" u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VRSALJKO OTKRIO ŠPANJOLCIMA: ‘Samo jedna stvar može promijeniti moj status kod Simeonea’

Napoli također u lovu na Vrsaljka

Talijanski mediji su prije nekoliko dana javili da će Napoli u siječnju poslati Atletico Madridu ponudu, a nove informacije iz Španjolske govore da se i Inter sprema na sličan potez. Milanski klub želi Vrsaljka dovesti na posudbu s opcijom otkupa ugovora na kraju sezone. Nerazzurri su prvotno zapeli za Mattea Darmiana, beka Manchester Uniteda, ali Crveni vragovi traže 18 milijuna eura što je malo previše za vodstvo Intera. Stoga se Frank de Boer okrenuo dovođenju Vrsaljka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo