NIJE GA IŠLO / Modrić se uklopio u sivilo Reala, Španjolci razočarani: 'Napravio je više pogrešaka nego u cijeloj sezoni'

Image
Foto: Profimedia

PSG je na domaćem terenu svladao Real Madrid 1:0, pogotkom u posljednjim trenucima utakmice

15.2.2022.
23:49
Profimedia
VOYO logo

PSG je na domaćem terenu zasluženo slavio protiv Real Madrida 1:0. Kraljevski klub je na kraju mogao biti zadovoljan što je primio samo jedan pogodak, a svakako je za to najzaslužniji Thibaut Courtois.

Image
BORBA ZA ČETVRTFINALE /

Drama na Parku prinčeva, Mbappe u 94. minuti srušio Real! City zabio pet komada u Portugalu

Image
BORBA ZA ČETVRTFINALE /

Drama na Parku prinčeva, Mbappe u 94. minuti srušio Real! City zabio pet komada u Portugalu

Domaćini su od samog početka pritiskali Real i nizali prilike, ali nikako nisu mogli do pogotka. Ili su bili neprecizni ili je pak nevjerojatni Courtois branio njihove pokušaje. Pogodak odluke na kraju je postigao genijalni Kylian Mbappé, koji je predriblao dvojicu igrača Reala i pogodio pokraj nemoćnog Belgijca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je počeo susret od prve minute, a u 82. minuti ga je zamijenio Federico Valverde. Uklopio se u sivilo Reala te nismo pretjerano uživali u njegovim predstavama prema naprijed. Bio je solidan u obrani, nije previše griješio, ali nije stvorio nikakvu razliku.

'Nije mogao uhvatiti ritam'

Španjolski mediji nisu nimalo zadovoljni predstavom Reala, a jedini koji je od Marce dobio prolaznu ocjenu bio je naravno vratar Courtois. Istaknuli su njegove sjajne obrane protiv Mbappéa u 17. i 49. minuti, kao i kazneni udarac koji je obranio Lionelu Messiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je nada za prolazak još uvijek živa, to je zbog njega, ako Madrid nije potpuno razoren u Parizu, to je bilo zbog njega", piše Marca.

Za Modrića baš i nisu imali riječi hvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vratio se u prvih jedanaest nakon pauze kod Villarreala. Nije pronalazio loptu niti je uhvatio ritam utakmice. Napravio je više pogrešaka nego u cijeloj sezoni. Nije imao šanse probuditi dominantnog igrača u sebi. Nedostajao je Realu u bitci koja ga je pojela", opisali su Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš Luka je u 82. minute provedene na terenu 65 puta bio u dodiru s loptom. Imao je 92% točnih dodavanja te je uputio tri duge lopte, od kojih su sve tri bile točne. Presjekao je tri dodavanja i isto toliko puta oduzeo loptu protivničkim igračima. Našao se u osam duela, a pritom je u pet navrata izašao kao pobjednik. Statistika je to koja nije nimalo loša, ali s obzirom na to kako je Real blijedo izgledao, Lukina predstava nije naišla na riječi hvale.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo