ŠPANJOLCI KRIVE KOVAČIĆA ZA PORAZ: / 'Barceloni je otvorio cijeli koridor prema golu, koga je čuvao?'

Image
Foto: Screenshot

Španjolska Marca odmah je nakon utakmice objavila članak u kojem glavnog krivca za težak poraz vidi našeg Matea Kovačića.

23.12.2017.
16:21
Screenshot
VOYO logo

Real je u prvom dijelu bio bolja momčad, Benzema je pogodio vratnicu, a Kovačić je imao 100% točnih dodavanja i do prvog je gola Barcelone igrao vrlo odličnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi gol kojim su Katalonci načeli kraljeve i koji je možda bio presudan u cijeloj utakmici zabio je Suarez, ali novinari Marce smatraju da je on mogao biti spriječen. Naime, Rakitić je povukao loptu od centra i sjurio se prema golu Reala, a Kovačić koji mu je bio najbliži i mogao ga zaustaviti, lagano se povukao kako bi pokrivao Messija. Raketa je loptu gurnuo Robertu koji je na drugoj strani pronašao usamljenog Suareza koji nije imao težak zadatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barceloni je otvorio cijeli koridor prema golu. Potpuno je nejasno koga je Kovačić čuvao dok je Rakitić jurio prema šesnaestercu. Ne samo da nije ništa napravio kako bi zaustavio napad Barcelone nego je na kraju dotrčkarao do šesnaesterca u trenutku kad je Roberto odigravao loptu za Suareza", stoji u tekstu Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledajte Modrićevo i Kovačićevo obrambeno ponašanje. Ne postoji. Uopće se ne trude", stoji u jednom Tweetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo