ŠPANJOLCI DONIJELI RAKITIĆU LOŠE VIJESTI: / Vatreni protiv Napolija ostao bez mjesta u najvećoj utakmici na svijetu?

Image
Foto: Profimedia

Katalonci su u velikim problemima uoči gostovanja u Madridu

26.2.2020.
16:33
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je Barcelona odigrala 1-1 na gostovanju kod Napolija na površinu je isplivao jedan problem o kojem je poslije susreta progovorio IvanRakitić.

Image
RAKITIĆ OTVORENO UDARIO PO UPRAVI BARCELONE, LEGENDA GA PODRŽALA: /

'Nažalost, tako je bilo planirano'

Image
RAKITIĆ OTVORENO UDARIO PO UPRAVI BARCELONE, LEGENDA GA PODRŽALA: /

'Nažalost, tako je bilo planirano'

„Je li na klupa kratka? Da. Odgovorni (u klubu) to su znali. Rješenje je takvo kakvo je. Mi koji smo ovdje udružit ćemo snage jer nas u uzvratu čeka izuzetno važna utakmica", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski klub ima velikih problema s ozljedama i kartonima. Ozlijeđeni su napadači LuisSuárez i OusmaneDembele, bekovi JordiAlba i SergiRoberto. Protiv Napolija se ozlijedio i stoper GerardPiqué, a zbog žutih i crvenih kartona u uzvratu neće moći igrati veznjaci SergioBusquets i ArturoVidal.

Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Ivan Rakitic of FC Barcelona looks ahead FC Barcelona v SD Eibar, La Liga football match, Football, Camp Nou, Spain - 22 Feb 2020, Image: 500581115, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Loša je to vijest za Katalonce s obzirom na to da u nedjelju gostuju na Santiago Bernabeuu gdje im je domaćin Real Madrid. Barca ulazi u tu utakmicu s vrha ljestvice i dva boda više od drugoplasiranog Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči dvoboja madridska Marca donijela je nekoliko zaključaka vezanih za katalonskog diva, a jedan se tiče hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

"Iako je započeo utakmice s Eibarom i Napolijem, njegova igra u Italiji ne sugerira da će opet biti u početnoj postavi na Bernabeuu. Arthur je u utorak ušao umjesto njega te je imao veći utjecaj na igru Barcelone i favorit je za početnu postavu", navodi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo