ŠOU DANIJELA SUBAŠIĆA NA PRESICI: / 'Ma dosta priče o Ronaldu, gledamo ga non-stop na televiziji'

Image

Junak ili jedan od junaka velike hrvatske pobjede nad Španjolskom Danijel Subašić, najavio je okršaj s Portugalom u osmini finala Europskog prvenstva.

23.6.2016.
13:51
VOYO logo

Trebat će nam Subašić protiv Portugala. Onakav kakav je bio protiv Španjolaca. Suba je rastužio Sergija Ramosa obranivši mu kazneni udarac, nadamo se da će rastužiti i Ronalda koji se jučer protiv Mađarske u ludoj utakmici u Lyonu - probudio!

Image
ZNA SE TKO ĆE NAM SUDITI PROTIV PORTUGALA: /

'Pa kud baš on? Napravio je najviše pogrešaka, najgori je sudac na Euru'

Image
ZNA SE TKO ĆE NAM SUDITI PROTIV PORTUGALA: /

'Pa kud baš on? Napravio je najviše pogrešaka, najgori je sudac na Euru'

VATRENI SE NE BOJE RONALDA: ‘Ovo je prilika generacije, pamtit će nas samo ako napravimo veliki iskorak’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponajbolji igrač svijeta zabio je dva pogotka Mađarskoj i na kraju izvukao remi (3-3) koji ih je spasio ispadanja s turnira, donio im treću poziciju i sjajnu Hrvatsku u osmini finala. A nama razbijanje glave "zašto smo baš najgore dobili?!"

http://video.adriaticmedia.hr/videos/nxZsa2Wg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb je htio Portugal

"Sigurno da je Portugal jaka ekipa. Jaki su prema naprijed s . Nisu odigrali u skupini na nivou, ali to je Portugal. Imaju jednog od najboljih igrača na svijetu. Na kraju je tako ispalo, ždrijeb je htio Portugal. Možda je tako i bolje nego da smo dobili neku manju reprezentaciju koja se samo brani i onda to trebaš probijati", objašnjava Subašić koji je na presici istaknuo kako ima sjajan odnos s portugalskim igračima.

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

"Imam trenera Portugalca u Monacu. S njim smo napravili sjajne rezultate".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Probuđeni Ronaldo i odlični Nani

Nadamo se da će i s Hrvatskom u Francuskoj napraviti sjajan rezultat. Ali na putu do dobrog rezultata stoji - Ronaldo! Najviše Ronaldo od svih u Portugalu. I Nani koji jedini na turniru od svih Portugalaca, uz sad probuđenog Ronalda, nešto i igra. Ostali su ispod razine svoje igre. To je dobra vijest za Hrvatsku, samo se nadamo da se Ronaldo sad nije probudio i da neće eksplodirati upravo protiv Vatrenih.

"Prije utakmice gledam sve te utakmice, video-analize. Ti si na golu i odlučuješ kamo ćeš. Lijepo je to kad se jedan moj Zadranin brine, hvala mu još jednom. Ronaldo je najbolji igrač na svijetu, bit će zanimljivo. Vidjet ćemo što će biti. Ako ćemo biti kao ekipa kompaktni, onda mislim da možemo sve. I sad dosta priče o Ronaldu. Gledamo ga non-stop na televiziji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GEORGES GOBET

'Odlučio sam ići desno'

Onda hajmo malo opet o Portugalu, o reprezentaciji koju Hrvatska nikad nije pobijedila. Štoviše, nikad Hrvatska Portugalu nije zabila niti gol.

"Nismo nikad pobijedili Španjolsku do sada, pa eto i to smo srušili. Možda ćemo isto i s Portugalom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su pitali Subašića da detaljnije objasni kako je obranio penal Ramosu, ali njemu se nije dalo ponavljati ono što je već nekoliko puta rekao:

"Non-stop pričamo o tom penalu. Dosadno je pričati o tome. Stao sam na gol i čekao. Odlučio sam da idem desno. Eto, to mu prevedi", rekao je Subašić glasnogovorniku HNS-a Tomislavu Packu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GEORGES GOBET

'Znam da je doma euforija, drago mi je zbog toga'

"Možda sam otišao korak previše prema naprijed, ali što sad..."

Nadamo se da će i Hrvatska napraviti korak prema naprijed i protiv Portugala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo utakmicu po utakmicu. Pobijediti Portugal pa idemo u četvrtfinale. Korak po korak. Znam da je doma euforija, drago mi je zbog toga, ali polako", završio je Subašić.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo