MORA SE SVE POKLOPITI / Sosa je bio na korak do transfera karijere, ali u posljednji tren sve propada? Pristao je na uvjete, a onda se umiješao predsjednik

Image
Foto: Profimedia

Borna Sosa gotovo cijelo ljeto radi na transferu karijere

30.8.2022.
8:30
Profimedia
VOYO logo

Reprezentativac Hrvatske i nogometaš Stuttgarta, Borna Sosa, gotovo cijelo ljeto radi na transferu karijere. Do sada su se u njegovu kontekstu spominjali uglavnom isključivo engleski klubovi, poput Chelseaja, Manchester Cityja, Manchester Uniteda, West Hama, a u igri je bio i Bayern.

Image
PRAVO ČUDO /

Pogledajte video koji je Real Madrid objavio na društvenim mrežama, ovo je pravi svemirski brod

Image
PRAVO ČUDO /

Pogledajte video koji je Real Madrid objavio na društvenim mrežama, ovo je pravi svemirski brod

Međutim, u utrku za našim najboljim lijevim bekom uključila se i talijanska Atalanta. Talijanski novinar Gianluca Di Marzio javio je da je klub Marija Pašalića vrlo ozbiljan kandidat za dovođenja Sose. Navodno su već krenuli u pregovore sa Stuttgartom i posao se trebao zgotoviti u proteklih nekoliko dana, a kako je pisao njemački Sky Sports, Sosa je prihvatio transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se odštete tiče, Stuttgart je odavno izvjesio minimalnu cijenu od 20 milijuna eura, ali Talijani pišu kako su se zadovoljili i s 18 milijuna eura plus bonusi.

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Sve propada u posljednji tren?

Ipak, sada njemački Sky Sports ima nove informacije. Naime, kako tvrdi novinar Florian Plettenberg, Sosin transfer je jako blizu propadanja. Iako je pristao na uvjete koje mu je nudila Atalanta, Sosa bi mogao ostati bez velikog transfera zbog predsjednika talijanskog prvoligaša. Antonio Percassi još uvijek nije odobrio financijski izdatak za transfer Vatrenog jer je Atalanta već potrošila 98 milijuna eura u ovom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik inzistira da se prvo prodaju neki igrači prije nego što hrvatski reprezentativac potpiše za Atalantu. Corriere dello Sport pak prenosi kako se Talijani žele riješiti Hansa Hateboera kako bi skupili dovoljno novaca za transfer Borne Sose. Prodaja Hateboera ima smisla za Talijane, jer bi tako otvorili mjesto desnog beka za Joakima Maehlea, koji bi se s lijevog beka vratio na svoju prirodnu poziciju. Lijevog beka bi, dakako, igrao naš Sosa. No, problem je što je vremena sve manje. Do kraja prijelaznog roka ostalo je još svega tri dana, a Sosin transfer trenutno je daleko od realizacije…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Borna Sosa

Sosa je u Stuttgart stigao 2018. godine iz Dinama, u transferu vrijednom šest milijuna eura. Do sada je za njemački klub skupio 86 nastupa u svim natjecanjima te je pritom postigao tri pogotka i podijelio 23 asistencije. Proteklih je sezona bio jedan od najboljih na svojoj poziciji u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo