[VIDEO] SOKRATIS PRED NOVINARIMA U ZAGREBU: / 'Hrvati imaju veliku kvalitetu, ali mi igramo kao da sutra ne postoji'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

U srijedu, dan uoči prve utakmice protiv Hrvatske u baražu za SP 2018. godine, Sokratis Papastathopoulos izašao je pred predstavnike medija u Maksimiru i najavio susret.

8.11.2017.
17:47
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Iako je Hrvatska, po imenima, favorit protiv Grčke u prvoj utakmici u Maksimiru, statistika je na strani gostiju. Naime, Vatreni su u šest odigranih susreta protiv Grčke samo jednom slavili. Tri puta su remizirali i dva puta izgubili.

PROTIV GRKA JE UVIJEK BILO PAKLENO: Šest utakmica i samo jedna pobjeda Hrvatske! Prisjetite se kako su izgledali ti dvoboji

"Ne zanima me statistika. Hrvatska je sjajna momčad s kvalitetnim pojedincima koji igraju u jakim momčadima. Imaju dobre ofenzivce i defenzivce, imaju Hrvati jako veliku kvalitetu. Posjeduju odličnu kvaitetu. O Modriću ne treba trošiti riječi, o njemu svi sve znaju... Bitno je samo ono na travnjaku. Maksimalno smo motivirani i ako budemo pravi, možemo u Rusiju", kazao je Sokratis Papastathopoulos koji ima problema s ozljedom. Nakon večernjeg treninga struka grčke reprezentacije donijet će odluku hoće li Sokratis nastupiti protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Papasthopolous je ozlijedio gležanj u zadnjem ligaškom ogledu protiv Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Grčke Michael Skibbe odlučio je naknadno pozvati još dva braniča, jer ima problema sa suspenzijama i ozljedama ključnih obrambenih igrača, no uvjeren je da upravo defanzivom može doći do trijumfa protiv Hrvatske. Naknadno je pozvao Mariosa Oikonomoua i Dimitrisa Kolovetsiosa.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

GRCI DOPUTOVALI U ZAGREB: Izbornik Skibbe i Sokratis stali pred novinare

Image

GRCI DOPUTOVALI U ZAGREB: Izbornik Skibbe i Sokratis stali pred novinare

"S obzirom na ozljedu, osjećam se bolje, ali još uvijek osjećam bolove. Odlučit ću zajedno s trenerom hoću li nastupiti protiv Hrvatske", istaknuo je Sokratis i osvrnuo se na ono što je osjetio kad su kuglice na ždrijebu spojile Grčku i Hrvatsku...

"Svim momčadima pristupamo s istim poštovanjem. Igraju se dvije utakmice i nastojat ćemo pobjediti u obje. U svakom slučaju pobijedit će bolji. Mi se želimo kvalificirati na SP", izjavio je Sokratis Papastathopoulos i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obje reprezentacije imaju svojih slabosti. I kvaliteta... U konačnici rezultatu bi moglo presuditi to hoće li igrači imati dobar ili loš dan. Tajna grčke igre sastoji se u tome, iako momčad nema neku veliku zvijezdu, ali svatko daje sve od sebe, igramo kao da sutra ne postoji. Momčad kao takva je naš glavni igrač, svih ovih godina smo to i pokazivali. I to u presudnim trenucima", istaknuo je Sokratis Papastathopoulos. Grci znaju kazati kako se dobro ponavlja i treći put...

"Želimo odigrati dobru utakmicu protiv Hrvatske. Svakako ćemo igrati i za njih", istaknuo je Sokratis Papastathopoulos. Grčka je do sada dva puta igrala u dodatnim kvalifikacijama i oba puta je prošla dalje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskustvo igranja u tim utakmicama će nam sasvim sigurno pomoći. Ali ispred nas su dvije utakmice u kojima će možda odlučivati i sreća," zaključio je branič njemačkog velikana.

Grci će večeras trenirati na stadionu Maksimir, dok će hrvatska vrsta svoj posljednji trening odraditi na stadionu Hitrec Kacian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo