Play ponuda

POGLEDAJTE REAKCIJU / Šokantan doček za Kylian Mbappéa na crvenom tepihu u Parizu: Francuska megazvijezda ovo nije mogla ni sanjati

Image
Foto: Profimedia

Kylian Mbappe našao se na udaru nezadovoljnih navijača sinoć u Parizu na dodjeli Zlatne lopte France Footballa

18.10.2022.
8:02
Profimedia
Play ponuda

Bila je to glamurozna noć u Parizu. Ballon d’Or ceremonija završena je u znaku Karima Benzeme, napadača Reala i francuske nogometne reprezentacije koji je ponio uglednu nagradu France Footballa, te se okitio titulom najboljeg nogometaša svijeta za tekuću godinu.

Salve zvižduka

Image
POTPUNO ZASLUŽENO /

Karim Benzema je najbolji igrač na svijetu: Modrić u top deset, Gvardiol među najboljim mladim nogometašima

Image
POTPUNO ZASLUŽENO /

Karim Benzema je najbolji igrač na svijetu: Modrić u top deset, Gvardiol među najboljim mladim nogometašima

No, francuska megazvijezda Kylian Mbappé šokirala se kad je zakoračila na crveni tepih i njemu je sve samo ne dobra i pozitivna bila ova velika nogometna noć. Salve zvižduka prolomila se iz publike po njegovom dolasku na crveni tepih, a prizor je bio raritetan kad je riječ o ovoj uglednoj nogometnoj noći.

Mbappé, koji ljuti i navijače francuske reprezentacije svojim prohtjevima u njoj, samo se prošetao uz nezadovoljnu publiku, a prema njegovoj reakciji i sami možete vidjeti koliko je ostao šokiran. Prvo je umalo zinuo od nezadovoljnika, a onda se nasmijao, onako kiselo, za kamere i fotoobjektive, a potom opet se "zbedirao".

Kamere ga uhvatile vidno nezadovoljnog

Nešto kasnije, kamere su ga uhvatile u nekoliko navrata vidno nezadovoljnog. Izabran je kao šesti u poretku najboljih, a po njegovoj reakciji vidljivo je bilo da se nadao višem plasmanu. Kad tome pridodamo zvižduke i dobacivanja prilikom šetnje crvenim tepihom, onda samo možemo zamisliti kako je Kylian Mbappéu jučerašnja noć bila za zaborav.

Podsjetimo, za navijače PSG-a Kylian Mbappé već dugo nije junak, nego samo netko tko svojim ponašanjem prohtjevima, nezadovoljstvom remeti mir njihovog kluba.

shimmer fallback
shimmer fallback

Nezadovoljnik u PSG-u

Već dugo se o Mbappeu piše kao o nezadovoljnom igraču Paris Saint-Germaina, spominjao se njegov sigurni odlazak iz kluba, navodilo se da će otići u Real Madrid, samo da bi na kraju ostao gdje i jest prihvativši od PSG-a 50 milijuna eura godišnje plaće, ali i 100 milijuna eura bonusa da ostane u klubu. Kylian Mbappé prekjučer je demantirao medijske napise o sebi, ali očito mu ti nije prošlo.

Play ponuda
Play ponuda