ŠOK ZA ŠOKOM U ARGENTINI: / Messi je pokrenuo lavinu, raspada se cijela reprezentacija

Image

Lavinu je svojom izjavom o prekidu nastupanja za argentinsku nogometnu momčad pokrenuo Lionel Messi. U stopu bi ga mogla pratiti nekolicina njegovih suigrača.

27.6.2016.
9:21
VOYO logo

Šokirao je izjavom nakon poraza od Čilea u finalu turnira Copa America. Zasićenje porazima u završnicama natjecanja djeluje, ipak, kao alibi, a reakcija njegovih suigrača mogla bi ukazivati da argentinski nogometaši kreću u žestoku borbu s nacionalnim nogometnim savezom. Naime, nakon što je Messi rekao "da je učinio sve što je bilo u njegovoj moći i da boli što nije postao prvakom", dodao je i "ono kako sada razmišljam i kako sam razmišljao u svlačionici donosi zaključak prema kojem sam svoje za reprezentaciju odigrao."

Image
VIJEST KOJA JE TOTALNO ŠOKIRALA NOGOMETNI SVIJET; Messi: /

'Gotovo je, više neću igrati za Argentinu!'

Image
VIJEST KOJA JE TOTALNO ŠOKIRALA NOGOMETNI SVIJET; Messi: /

'Gotovo je, više neću igrati za Argentinu!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je tako za sve najbolje. Prvo za mene, potom i za druge. Mislim da ima mnogo onih koji to priželjkuju, koji očito nisu zadovoljni, baš kao što niti mi nismo zadovoljni porazom u finalu. Bila je teška, ali odluka je donesena. Neću više pokušavati, povratka neće biti", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično razmišlja i Sergio Agüero pri čemu prilično jasno cilja:

"U svlačionici postoji nekoliko igrača koji razmišljaju o prekidu reprezentativne karijere. Ovo je apsolutno najgora svlačionica u kojoj sam ikad bio, atmosfera je gora nego nakon poraza u finalu Svjetskog prvenstva u Brazilu i ostalih s Cope."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali igrači koji se povezuju s odlaskom u reprezentativnu mirovinu su Javier Mascherano, Lucas Biglia, Ever Banega, Ezequiel Lavezzi i Angel Di Maria, dok ih ima koji tvrde da taj popis treba proširiti i imenom Gonzala Higuaina. Je li sve eskalacija bunta protiv Argentinskog nogometnog saveza kojeg je Messi već kritizirao ili zaista zasićenje neuspjesima? Jasnog odgovora nema, no vidjet će se u nadolazećim danima u kojem smjeru ide cijela priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo