Šok za Vatrene: Ćorluka stradao prije puta u Tursku!

Obrana hrvatske reprezentacije je doživjela novi veliki udarac uoči puta u Tursku. Naime, na posljednjem treningu se ozlijedio Vedran Ćorluka, te bi mogao propustiti dvoboj u Istanbulu.

9.11.2011.
18:53
VOYO logo

Hrvatski reprezentativci uoči puta u Istanbul odradili su u Čatežu posljednji trening koji je završio vrlo loše! Naime, branič Vedran Ćorluka ozlijedio je petu i upitan je njegov nastup u petak u Istanbulu.

Do ozljede je došlo u jednom zračnom duelu, nakon kojeg je hrvatski branič krivo doskočio na lijevu nogu, te je trening napustio šepajući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Slaven Bilić na njega je sto posto računao u prvih 11.

Da situacija nije dobra govori činjenica da je Čarli u zagrebačku zračnu luku došao s medicinskom čizmom. Vatreni su poletjeli prema Turskoj u 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko će hrvatski branič dugo pauzirati još nije poznato, a liječnička ekipa sve će učiniti da Čarli bude spreman za Tursku.

"Bolno mjesto učvrstili smo čizmom i nadamo se da će stvari ići nabolje. Trenutačno ne mogu sa stopostotnom sigurnošću reći hoće li Ćorluka moći igrati u Istanbulu", rekao je liječnik Jurica Rakić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo