ŠOK NA STAMFORD BRIDGEU: / Palace vratio Spurse u borbu za naslov, Biliću gori pod nogama

Image
1.4.2017.
18:04
VOYO logo

Već u 5. minuti Cesc Fabregas dovodi u vodstvo domaćine, ali ubrzo je uslijedio potpuni preokret. Wilfried Zaha u 9., a Christian Benteke u 11. minuti zabijaju za Crystal Palace, koji je vodstvo 2-1 zadržao unatoč deset minuta sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogocima Erica Diera (66) i Son Heung-Mina (77) Tottenham je u gostima dobio Burnley sa 2-0, te je samanjio zaostatak za Chelseajem na sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Craig Shakespeare, koji je na trenerskoj klupi naslijedio Claudija Ranierija, upisao je četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobjedu sa Leicesterom, koji je dobio Stoke sa 2-0 golovima Ndidija (25) i Vardyja (47).

https://streamable.com/0w28y

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz West Hama

Hull City, koji se bori za opstanak, na svom terenu protiv Bilićeva West Hama slavio sa 2-1. "Čekičari" su poveli u 18. minuti golom Andyja Carrolla, ali u drugom poluvremenu uslijedio je preokret i golovima Andrewa Robertsona (53) i Andree Ranocchije (85) Hull City je došao do pobjede.

Nakon četvrtog uzastopnog poraza West Ham je ponovno u opasnoj situaciji, samo šest bodova iznad zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak 75 posto posjeda lopte i 18 udaraca na gol nije pomoglo Manchester Unitedu da dođe do pobjede nad West Bromwichem i tako se još više približi pozicijama koje vode u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo