NASTAVAK DRAME / Šok na Maksimiru: Ademi zatražio odlazak? Čačić održao sastanak na kojem je demantirao Mamića

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nastavlja se drama u Maksimiru

23.1.2023.
22:07
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan Dinama Arijan Ademi (31) navodno je zatražio odlazak iz kluba piše Gol.hr. Ademi je razočaran svim što se događa u Dinamu u kojem vlada rat klanova između Krešimira Antolića i Zdravka Mamića.

Kapetan je danas stigao s agentom Vuksanom u Maksimir, doznajemo da ima dvije ponude. No, kada je dobio odgovor da ne može otići, jako ljutiti je napustio klub. Ademi je legenda kluba. Dvanaest godina je u Dinamu, šest godina nosi kapetansku vrpcu, jedan je od najuspješnijih igrača u povijesti maksimirskog kluba… Do sada je odbijao sve ponude, no sada je odlučan da napusti Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon remija s Goricom počelo je pucati na sve strane. Pojavile su se vrlo zanimljive informacije. Izvori mi kažu da je bilo vrlo napeto u svlačionici uoči utakmice, i to dan nakon "poslanice" bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića iz Mostara.

Čačić je održao prilično dugačak sastanak u kojem se opravdavao i govorio kako nije istina to što je Mamić ispričao. Otprilike: da nije potjerao Mislava Oršića, već da mu je dao šansu da zaigra u Premierligi jer je zadužio klub i zaslužio transfer u Englesku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom da nije istina da ne misli dobro o nekim igračima, posebice Arijanu Ademiju itd. Da mu besjeda nije baš upalila, govori sljedeći razvoj događaja. Čačić je nakon završetka monologa prozvao Ademija i kazao mu da kaže nešto kao kapetan. Valjda je očekivao podršku, a brutalno se odbio od zid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo