SMJENA TRENERA U MILANU: / Bobanov klub dao otkaz Giampaolu, trebao bi ga zamijeniti trener kojeg navijači ne žele

Image
Foto: Profimedia, Alamy

Nakon katastrofalnog početka sezone Milan je dao otkaz svom treneru

8.10.2019.
20:17
Profimedia, Alamy
VOYO logo

Marco Giampaolo više nije trener talijanskog velikana Milana, službeno je potvrdio talijanski nogometni velikan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"AC Milan objavljuje kako je razriješio gospodina Marca Giampaola s dužnosti trenera prve momčadi. Zahvaljujemo mu na njegovom radu i želimo sve najbolje u nastavku karijere", objavio je Milan.

Neslavni rekorder

Giampaolo se tako na klupi "crno-crvenih" zadržao samo 111 dana čime je postao novi rekorder po kratkoći svog mandata u 120-godišnjoj povijesti ovoga kluba. Protekle tri sezone Giampaolo je uspješno vodio Sampdoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvih sedam kola nove sezone Milan je izgubio čak četiri utakmice, a otkaz je Giampaolo dobio iako je proteklog vikenda ostvario 2-1 pobjedu na gostovanju kod Genoe. I s ta tri boda Milan je trenutačno tek 13. na ljestvici, a cilj je prije početka sezone bio izboriti poziciju koja vodi u Ligu prvaka, natjecanje koje je Milan posljednji put igrao prije šest godina

Dolazi Pioli?

Novi trener Rossobnera trebao bi postati 53-godišnji Stefano Pioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pilojev dolazak na klupu Milana se čini kao gotova stvar, a to se ne sviđa navijačima Rossonera koji su svoje nezadovoljstvo iskazali na društvenim mrežama, posebice na Twitteru gdje je u utorak vrlo popularan hashtag #PioliOut, prevedeno "Poili, odlazi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog za nezadovoljstvo je taj što se Pioli u prošlosti deklarirao kao veliki navijač najvećeg Milanovog rivala Intera, kojeg je i vodio u sezoni 2016./2017. "Ja i svi u obitelji smo Interisti", rekao je jednom prilikom.

Image
BOBANOV MILAN PRONAŠAO TRENERA KOJI SE NE SVIĐA NAVIJAČIMA: /

Bivši strateg Intera potpisuje večeras?

Image
BOBANOV MILAN PRONAŠAO TRENERA KOJI SE NE SVIĐA NAVIJAČIMA: /

Bivši strateg Intera potpisuje večeras?

Jeftina opcija?

Takoiđer, Pioli bi u Interu trebao zarađivati "samo" jedan milijun eura po sezoni, što ne ulijeva povjerenje navijačima jer su kvalitetni treneri u Europi plaćeni mnogo više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice, drugi trener koji se dovodio u vezu s preuzimanjem Milana Luciano Spaletti tražio je plaću od 4,5 milijuna, strateg Juventusa Maurizio Sarri zarađuje 5,5 milijuna, a Intera Antonio Conte čak 11 milijuna.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo