SMIJEŠI SE TRANSFER: / Hrvatski napadač bi sljedeće sezone mogao zaigrati u Ligi prvaka

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Dobra sezona u dresu Fiorentine mogla bi hrvatskom nogometnom reprezentativcu Nikoli Kaliniću donijeti ponudu koja će ga nakon samo godinu dana odvesti iz Firence.

10.5.2016.
11:37
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Kako piše lokalni toskanski dnevni list La Nazione, drugoplasirani sastav Serije A Napoli bacio je oko na dvojicu nogometaša Fiorentine - 24-godišnjeg urugvajskog defenzivnog veznjaka Matiasa Vecina i četiri godine starijeg hrvatskog napadača Kalinića. U oba slučaja Napolitanci navodno pripremaju ponudu, a tek treba vidjeti kakav će biti odgovor Viola.

Pad forme na proljeće

Kalinić je u 41 nastupu ove sezone postigao 13 pogodaka. Nakon dolaska iz ukrajinskog Dnjipra krenuo je sjajno i samo do Nove godine zabio 11 golova, no poslije toga mu je forma pala, kao i cijeloj Fiorentini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč tome, u Napoliju ga očito vide kao potencijalno pojačanje za Ligu prvaka, posebno u slučaju očekivanog odlaska prvog strijelca lige Gonzala Higuaina za kojeg zanimanje pokazuju brojni europski velikani. Osim Kalinića, u Napoliju navodno razmatraju i mogućnost dovođenja Wissama Ben Yeddera (Toulouse) koji je ove sezone postigao 22 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo