Smanjili mu plaću za 20 tisuća kuna!

Trener Karlovca Igora Pamić u četvrtak je dobio 'slom živaca'.

4.3.2011.
20:19
VOYO logo

Nogometaš Splita Ivica Križanac, koji je u srijedu navečer u gradu pod Marjanom pod utjecajem alkohola prošao kroz tri crvena svjetla, nije jedini ima problema s policijom jer je borbu s plavcima imao i trener Karlovca Igor Pamić.

Njega su, naime, u četvrtak središtu Karlovca zaustavili policajci koji su nakon kontrole otkrili da je vozio s 0,57 promila alkohola u krvi. Cijeli je slučaj Pamića toliko razljutio da je nakon toga odbio testiranje na drogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam se htio testirati na drogu jer je ovo namještaljka. Policija me pratila od stadiona i zaustavila me iako nisam napravio nikakav prekršaj. Rekli su mi da se ne ljutim te napomenuli da rade svoj posao i da moraju slušati naređenja", izjavio je Pamić za Radio Mrežnicu.

Iako se ne radi o nekoj značajnijoj koncentraciji alkohola u krvi, Pamić je ipak ostao bez vozačke dozvole, a protiv njega pokrenut je i prekršajni postupak. Prijeti mu kazna od 15.000 kuna ili zatvor do šezdeset dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da mu je novčana kazna zaprijetila upravo u vrijeme kad mu je nova uprava na čelu sa Stjepanom Turkovićem odlučila drastično smanjiti plaću. U klubu tvrde da je riječ tek o jednom segmentu štednje, u koji se treba uklopiti i glavni trener.

Zbog velikog interesa javnosti, o planiranim korekcijama primanja svih zaposlenika NK Karlovca službeno se priopćenjem oglasila i uprava kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uprava NK Karlovca pokrenula je razgovore o smanjenju plaća svih zaposlenika. Zbog teške financijske situacije odlučili smo se na štednju i smanjenje rashoda koji nisu razmjerni prihodima kluba. U skladu s time, uprava je pokrenula i razgovore o korekciji plaće treneru Igoru Pamiću, jer smatramo da je visina plaće od 50.000 kuna neprimjerena trenutku u kojem živimo", naglašava se u priopćenju.

Nova plaća prvog trenera Karlovca trebala bi ubuduće biti 30.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta je ponuda još otvorena i očekujemo da će je trener Igor Pamić prihvatiti u vrlo kratkom roku", zaključuje se u priopćenju.

Navijački transparent s natpisom "Igore, uz tebe smo", postavljen istodobno s drugima kojima se traži odlazak Stjepana Turkovića iz kluba, i dalje stoji na ulazu u karlovački stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo