Pljuska Ronaldu: Messiju se ostvarila velika zelja

Iz spanjolskog prvaka Barcelone objavili su da su dogovorili potpisivanje novog ugovora s ponajboljim nogometasem danasnjice Lionelom Messijem.

16.5.2014.
14:57
VOYO logo

Revidirani ce ugovor biti sluzbeno potpisan u sljedecih nekoliko dana, odnosno prije nego sto se cetverostruki osvajac Zlatne lopte uputi na pripreme argentinske reprezentacije. Sadasnji Messijev ugovor vrijedi do 2018. godine, a novim bi trebao biti vezan za Camp Nou jos jednu sezonu vise.

No, ono zbog cega su i pokrenuti pregovori o novom ugovoru je bila zelja da postane najbolje placeni nogometas svijeta, ispred Cristiana Ronalda. Tako ce, pisu katalonski mediji, 26-godisnjak ubuduce zaradivati 20 milijuna eura godisnje uz razne bonuse koji ce mu dodatno povecati primanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/i1OHxIv_Bac

Messi je s 354 gola prvi strijelac u povijesti Barcelone, a skupio je vise nastupa za katalonski klub (424) od bilo kojeg stranca. U svakoj od pet posljednjih sezona je postizao barem 40 pogodaka, a jos mu samo osam golova nedostaje da postane najbolji strijelac u povijesti spanjolske prve lige. U dresu Barcelone je osvojio 21 trofej, ukljucujuci sest naslova u Primeri i tri u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo