Stiglo pojačanje kojem navijači vjeruju više nego Modriću

Kao što se i očekivalo, Real Madrid je i službeno putem svoje internetske stranice potvrdio angažman dosadašnjeg veznog nogometaša Real Sociedada Asiera Illarramendija (23)…

12.7.2013.
16:24
VOYO logo

Madriđani su pristali Baskima platiti 30 milijuna eura odštete, koliko je iznosila izlazna klauzula u ugovoru donedavnog mladog španjolskog reprezentativca, a to je tek nešto manje od iznosa za koji je prošlog ljeta doveden Luka Modrić.

Illarramendi će potpisati šestogodišnji ugovor s Kraljevskim klubom nakon što u subotu odradi liječničke testove. U 13 sati će biti službeno predstavljen na konferenciji za novinare na stadionu Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Illarramendi je proizvod Sociedadove nogometne akademije, a u klubu iz San Sebastiana se u posljednjoj sezoni prometnuo u jednu od ključnih figura. Također, bio ja standardni član udarne postave španjolske reprezentacije na nedavnom Europskom U21 prvenstvu na kojem je ''furija'' osvojila naslov prvaka.

Inače, nedavno su čitatelji španjolskog lista AS, Illarramendija pretpostavili Modriću u svojoj idealnoj postavi. Po njima, nova momčad Reala bi trebala izgledati ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Casillas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Xabi Alonso, Illaramendi – Özil, Isco, Ronaldo – Benzema.

//www.youtube.com/embed/35_AAxoEUzU

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo