SLOVENCI SREZALI PLAĆU MATJAŽU KEKU: / Mijatović otkrio kolikog se dijela odrekao bivši trener Rijeke

Image
Foto: Profimedia

Ocijenio da će do nastavka prvenstva u Prvoj slovenskoj ligi proteći još najmanje pet tjedana

17.4.2020.
22:19
Profimedia
VOYO logo

Izbornik slovenske nogometne reprezentacije MatjažKek pristao je na smanjenje svoje plaće za 20 posto u odnosu na ugovor, u okviru nastojanja nogometnog saveza (SNZ) da smanji troškove za petinu.

"Kek će ubuduće, zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa dobivati za 20 posto manju plaću", potvrdio je u razgovoru za televizijsku postajju Planet TV predsjednik SNZ-a RadenkoMijatović, dodavši da su na to korektno pristali i izbornici ostalih selekcija, a plaće su smanjene i svim zaposlenicima u savezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

15.12.2103., Gradski stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 20. kolo, HNK Hajduk - HNK Rijeka. Matjaz Kek. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Mijatović je ocijenio da će do nastavka prvenstva u Prvoj slovenskoj ligi proteći još najmanje pet tjedana i da će se vjerojatno igrati bez publike.

"Savez će klubovima koji su u teškoj financijskoj situaciji nastojati pomoći tako da im što prije doznači njihov udio od prodanih prava za televizijske prijenose u prošloj godini te im sufinancirati dio troškova kako bi premostili "probleme s likvidnošću", a razmišlja se i o instrumentu stimulativnih nagrada klubovima koji će angažirati više mladih igrača iz Slovenije budući da je u klubovima mnogo stranaca, naveo je Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo