SLOVACI NAKON VAŽNE POBJEDE NAD RUSIJOM: / 'Zadnje minute su jako, jako dugo trajale'

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN

Slovačka je na otvaranju 2. kola natjecanja po skupinama na Euru slavila protiv Rusije 2-1.

15.6.2016.
18:35
AFP, PHILIPPE HUGUEN
VOYO logo

Izbornik Rusije Leonid Slutski nije bio zadiovoljan izvedbom svojih nogometaša koji su u ovom dvoboju apsolutno podbacili. Naime, Rusija je nakon 35 službenih susreta primila u jednoj utakmici 2 gola. No, više od ovoga podatka boli činjenica da su Rusi izgledali neprepoznatljivo, jalovo, loše, bezidejno...

"Izgubili smo i sada moramo pobijediti Wales u zadnjoj utakmici. Bili smo puno bolji u prvom dijelu, a primili samo dva gola. U drugom poluvremenu smo promijenili način igre, no nije bilo dovoljno. Sada se moramo koncentrirati na to da zaustavimo Garetha Balea i Aarona Ramseya".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marek Hamšik pokazao kvalitete

Jan Kozak, izbornik Slovačke, imao je više razloga za veselje. Slovačka je uspjela upisati svoja prva tri boda na turniru i zasjesti na prvo mjesto poretka u skupini B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marek Hamšik je na ovoj utakmici pokazao zašto je naš najbolji igrač svih vremena. Namjestio je prvi gol i postigao sjajan drugi, a i u obrani je bio fantastičan. Nakraju utakmice smo ostali bez snage...i zadnje minute su jako, jako dugo trajale".

https://vid.me/3chv

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo