SLOMLJENI VIDA ZAPLAKAO NAKON ISKLJUČENJA: / Proglašen tragičarem, turski komentator ga je brutalno uvrijedio

Image
Foto: Screenshot

Turski sastav je već u 16. minuti ostao bez isključenoga Vide

21.2.2018.
9:27
Screenshot
VOYO logo

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Bayern je pobijedio Bešiktaš s 5-0 (1-0), a Turci su brzo na početku dvoboja ostali s igračem manje kada je crveni karton dobio hrvatski reprezentativac Domagoj Vida.

Turski sastav je već u 16. minuti ostao bez isključenoga Vide, koji je nakon velike neopreznosti svog suigrača Hutchinsona morao startom spriječiti Lewandowskog, koji bi sam išao na gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako je srušio Bayernovu zvijezdu u 16. minuti i zaradio izravni crveni

Proglašen je tragičarem susreta, a kada je shvatio u kakvoj je situaciji ostavio suigrače, pri izlasku s terena je i zaplakao, pišu turski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati sportski komentator Ali Ece kritizirao je potez Vide nazvavši ga neiskusnim igračem, što se zasigurno ne može reći za Vidu, 28-godišnjeg Slavonca s iskustvom nastupa za seniorsku reprezentaciju Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[VIDEO] BAVARCI SE POIGRALI S TURCIMA NAKON ISKLJUČENJA VIDE: Lewandowski i Muller praktički osigurali četvrtfinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to neinteligentan potez, ništa ne bih rekao da je mladi igrač. Ostavio je igrače u teškoj situaciji", rekao je Ece u prijenosu, a na društvenim mrežama u Turskoj se dijelio video gdje ga je nazvao kretenom zbog nepromišljenog poteza. Podijelio je društvene mreže taj potez. Vidi je to bio tek drugi crveni karton u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo