SLAVNI TRENER MISLI SAMO NA DINAMO: / 'Moramo biti svjesni uloga ove utakmice'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Menadžer Arsenala Arsène Wenger prokomentirao je prvi sraz u Ligi prvaka za svoju momčad protiv zagrebačkog Dinama, koji je na rasporedu u srijedu na Maksimiru s početkom u 20 i 45.

14.9.2015.
23:01
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Pred poznatim francuskim stručnjakom prvi je nastup u Ligi prvaka ove sezone. Topnici sutra putuju u Zagreb gdje će u srijedu na megdan hrvatskom prvaku Dinamu u sklopu skupine F Lige prvaka. Iako je Arsenal apsolutni favorit u ovom dvoboju, Wenger je oprezan uoči gostovanja na Maksimiru. Francuz i sam zna koliko je važno da se natjecanje počne s dobrim rezultatom...

Image
TUŽNA MAKSIMIRSKA REALNOST: /

Dva dana uoči Arsenala sve izgleda otužno

Image
TUŽNA MAKSIMIRSKA REALNOST: /

Dva dana uoči Arsenala sve izgleda otužno

Image
Foto: PIXSELL, Marko Lukunić

"Jako je bitno da u Zagreb otputujemo izrazito fokusirani i svjesni uloga ovog dvoboja. U Ligi prvaka možeš vrlo brzo ispasti. Stoga pobjednički želimo startati u Ligi prvaka", kazao je Wenger, te naglasio kako želi da njegova momčad izbori drugi krug ovog elitnog klupskog nogometnog natjecanja, uz Bayern Munchen kao glavnog favorita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Walcott se vraća na mjesto svoje velike sreće

“Prve utakmice igramo protiv Dinama i Olympiacosa i upravo ispred tih momčadi moramo završiti na kraju natjecanja po skupinama. Vrlo je važno dobro startati jer ćemo tako pokazati glad za pobjedama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Theo Walcott mogao bi predvoditi napad Topnika u Zagrebu, a upravo je ovog sjajnog napadača, koji je na Maksimiru 2008. godine hrvatskoj reprezentaciji zabio hat-trick u pobjedi Engleske 4:1, Wenger nahvalio kao svog velikog aduta.

Image
Foto: AFP

"Mislim da ima sjajan osjećaj za gol. Njegova igračka kvaliteta u kaznenom prostoru je vrhunska i bit će još bolji u realizaciji nakon što postigne još nekoliko golova", jasan je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako Arsenal neće odraditi trening na Maksimiru uoči susreta s Dinamom. Iz razloga, što je to tradicija u klubu. Arsenal nikad ne trenira u gradu u kojemu gostuju u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo