SLAVNI SPORTSKI DIREKTOR PRIONUO POSLU: / Roma gradi momčad za Ligu prvaka, a na meti su joj i dvojica Hrvata

Image

Dvojica hrvatskih nogometaša nalaze se na meti Rome koja se ozbiljno sprema za nastup u Ligi prvaka, tvrde talijanski i španjolski mediji.

17.5.2017.
16:46
VOYO logo

Novi sportski direktor Rome Monchi, koji je godinama bio uspješan na istoj funkciji u Sevilli, ozbiljno je prionuo poslu. Španjolski Don Balon tvrdi da će u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti trojicu igrača Real Madrida, a jedan od njih je i naš Mateo Kovačić (23).

Image
PRONAŠLI ZAMJENU ZA KALINIĆA: /

Fiorentina dovodi bivšeg najboljeg strijelca prve hrvatske lige

Image
PRONAŠLI ZAMJENU ZA KALINIĆA: /

Fiorentina dovodi bivšeg najboljeg strijelca prve hrvatske lige

Trojka iz Real Madrida

Hrvatski veznjak je prije dvije godine došao iz Intera, ali nije uspio izboriti mjesto u prvoj postavi. Monchi se zbog toga nada da će ga uspjeti vratiti u Seriju A, ali treba podsjetiti da je Kovačićev agent nedavno izjavio kako je njegov klijent sretan u Realu i kako nema namjeru napuštati Santiago Bernabeu. Osim njega, Monchi na Olimpico navodno želi dovesti i 23-godišnjeg napadača Mariana te 25-godišnjeg braniča Danila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi Hrvat koj je navodno na meti Rome je Nikola Kalinić. Vučica želi dodatno pojačati ofenzivnu liniju i 29-godišnji napadač Fiorentine joj se, tvrdi više talijanskih medija, čini kao dobro rješenje. Fiorentina ovo ljeto namjerava prodati Kalinića, to više ne skrivaju ni klupski čelnici, ali igračev agent Tomislav Erceg tvrdi da zasad nije bilo kontakta s Romom.

'Ne znam ništa o glasinama'

"Iskreno, ne znam ništa o tim glasinama. Nisam imao nikakav kontakt s čelnicima Rome", kratko je izjavio Erceg za Centro Suono Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je ove sezone postigao 20 pogodaka za toskanski klub. Tijekom zime je odbio ponudu kineskog Tianjin Quanjiana, a među zainteresiranim se klubovima, osim Rome, spominju i Milan, Borussia Dortmund i Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo