SLAVEN I LOKOMOTIVA PODIJELILI BODOVE U KOPRIVNICI: / Viceprvaci Hrvatske ostali su na predzadnjem mjestu ljestvice

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Slaven je ostao na petom mjestu sa 11 bodova

28.10.2020.
19:17
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U zaostaloj utakmici 6. kola Prve HNL-a Slaven Belupo i Lokomotiva su na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici odigrali bez golova 0:0.

Prvo poluvrjeme nije donijelo puno uzbuđenja, prvu priliku na utakmici imala je gostujuća Lokomotiva u devetoj minuti nakon ubačaja Sammira u 16-erac, no Tomislav Božić je dobro raščistio situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset minuta kasnije Slaven Belupo dolazi do prve prilike, Jeffren ubacuje za Knolla koji puca prema golu zagrebačke momčadi, no vratar Krunoslav Hendija brani. U 25. minuti Slaven opet ima priliku, Knoll puca u okvir gola, ali je Hendija još jednom siguran.

Lokomotiva dolazi do druge prilike u 29 minuti, nakon dodavanja Kallakua Allyju se našao pred vratima Slavena, ali je ipak poslao loptu u aut. Nakon toga u 37. minuti Jeffren je u prodoru i puca, ali pored gola Lokomotive. Kratko nakon toga, gužva je u kaznenom prostoru Lokomotive, igrači Slavena su pokušali svladati Hendiju iz nekoliko uzastopnih pokušaja, ali je obrana zagrebačkog kluba dobro odradila posao. Za kraj poluvremena Tuci je imao priliku za Lokomotivu u 41. minuti, ali Filipović hvata loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
IGOR ŠTIMAC NA ROĐENDAN TORCIDE ŽESTOKO UDARIO PO HAJDUKU: /

'Svi se posljednjih godina trebamo sramiti što smo hajdukovci'

Image
IGOR ŠTIMAC NA ROĐENDAN TORCIDE ŽESTOKO UDARIO PO HAJDUKU: /

'Svi se posljednjih godina trebamo sramiti što smo hajdukovci'

Lokosi predzadnji

U drugom poluvrmeneu Lomoktiva pojačava pritisak. Iako je Krstanović u 46. minuti imao priliku, a vratar Lokomotive Hendija obranio, nakon toga igrači zagrebačkog kluba su imali tri ozbiljne prilike. Najprije je Karačić izveo dobar centaršut prema golu Slavena u 50. minuti, onda je Cokaj pucao izravno prema golu u 55. minuti, ali je Filipović obranio i u 64. minuti je Moutir pucao, ali je golman Slavenaloptu izbacio u korner.

U 67. minuti prilika je za Slaven, Mlinar je ubacio za Bogojevića i lopta je gotovo završila u mreži Lokomotive. Do kraja utakmice, nije bilo ozbiljnijih prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stadionu bez prisustva gledatelja utakmicu je sudio Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca.

Lokomotiva je s ovim osvojenim bodom na predzadnjem mjestu na ljestvici sa šest bodova, ali ima samo šest odigranih utakmica. Naime, dosta ih je odgođeno zbog COVID-a, a ova je bila odgođena zbog utakmice trećeg kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Malmoa. Slaven je ostao na petom mjestu sa 11 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo