Otvorena bolna hrvatska rana: 'Ne mogu mu to oprostiti, zamračio je moj život!'

'Ne mogu mu to oprostiti. Tim pogotkom zamračio je moj život. Uvijek ću pamtiti njega i taj pogodak pred kraj susreta. To je i dalje velika rana na mom srcu.

11.7.2013.
13:49
VOYO logo

Slaven Bilić u turskoj ima status trenerske zvijezde. Bivši hrvatski izbornik Turcima je ostao u lijepom sjećanju kao stručnjak, bez obzira što su njegovu Hrvatsku izbacili u četvrtfinalu EURA 2008. godine.

O toj utakmici tamošnjim će novinarima vjerojatno morati pričati do kraja svog mandata u Bešiktašu. Još jednom prisjetio se šokantnog pogotka Semiha Senturka, koji nas je izbacio s natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu mu to oprostiti. Tim pogotkom zamračio je moj život. Uvijek ću pamtiti njega i taj pogodak pred kraj susreta. To je i dalje velika rana na mom srcu. Jako me rastužio", kazao je Bilić i dodao:

//www.youtube.com/embed/SbCLA98O3Ms

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjestan sam koliko je taj pogodak značio Turcima i vjerujem da je zbog njega Turska danas slavna u svijetu. Bio je to veliki zamah da se razvijete u nogometnu silu kakva ste danas", zaključio je Bilić.

"Pronašao sam pozitivne radne uvjete, ovdje nikad nije dosadno. Infrastruktura za treniranje je izvrsna, a igrači zasad pokazuju iznimnu sklonost napornom radu. Igračima sam novo lice i moraju se adaptirati na mene. U Rusiji sam imao najviše problema s jezikom. Izgubio sam šest, sedam mjeseci da bih naučio osnove ruskog i uspostavio solidnu komunikaciju s igračima. Ovdje će mi biti lakše jer velika većina igrača govori ili engleski ili njemački, koje govorim tečno. Stoga očekujem veliko olakšanje u tom smislu", izjavio je Bilić sportskoj televizijskoj postaji NTV Sport. (TS)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo