Bilić nakon Ćorlukinog gafa: 'Taj trenutak nas je izbacio iz takta'

Nogometaši moskovskog Lokomotiva izgubili su utakmicu i u pretposljednjem 29. kolu ruske Premierlige.

21.5.2013.
8:55
VOYO logo

Anži je tom prilikom osigurao treće mjesto, odnosno, i iduće sezone nastup u Europskoj ligi, dok je Lokomotiv porazom osigurao najgoru sezonu u povijesti ruskih prvenstava!

Kolo prije kraja Lokomotiv se nalazi na 10. mjestu, a u zadnjem kolu momčad koju vodi nekadašnji hrvatski izbornik Slaven Biliću najboljem slučaju može doći do devetog mjesta (preskočiti Krasnodar koji ima dva boda više) i tako okončati izuzetno slabu sezonu gdje su klupske ambicije sezale sve do naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslavni rekorder u povijesti kluba Slaven Bilić posebno je, nakon ogleda, apostrofirao trenutak pri kraju prvoga dijela (40. minuta) kada je hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka nespretno zahvatio jedan bezazleni ubačaj u šesnaesterac Lokomotiva i tako prevario Darija Krešića. Postigao je Ćorluka autogol za 1:1, a u nastavku je Samuel Eto'o zapečatio sudbinu Moskovljana.

http://rutube.ru/video/embed/6357887

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo sjajno prvo poluvrijeme. Zabili smo pogodak, kontrolirali situaciju i onda nam se dogodio autogol Ćorluke. Na našu veliku žalost taj trenutak nas je izbacio iz takta. Nismo se oporavili od njega niti u nastavku. Izgubili smo se na terenu u drugom dijelu, nestalo je sve ono dobro što smo činili u prvih 45 minuta", rekao je poslije ogleda Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo