SKY SPORTS OBJAVIO REZULTATE VELIKE ANKETE: / Da su se navijači pitali do prizora na fotki nikada ne bi došlo

Image
Foto: AFP

Modrić je u glasanju novinara pobijedio sa 753 boda, drugi je Portugalac Cristiano Ronaldo (476 bodova), a treći Francuz Antoine Griezmann (414 bodova).

4.12.2018.
13:40
AFP
VOYO logo

Zlatna lopta 2018. ostat će zlatnim slovima upisana u hrvatski nogomet. Nakon što su vatreni osovjili srebro na SP-u, Luka Modrić proglašen je najboljim nogometašem godine u izboru France Footballa te je prekinuo desetljeće dugu dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda.

Njegov izbor podijelio je je javnost jer mnogi smatraju da Vatreni nije trebao biti na slavljeničkom postolju Grand Palaisea u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od novinara, koji su premoćno glasovali u korist hrvatskog veznjaka, navijači su se pak u velikoj anketi Sky Sportsa odlučili za Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred Messsija

Na portalu poznate medijske kuće više desetaka tisuća nogometnih poklonika dalo je svoj glas, a Ronaldo je nadmoćno pobijedio.

Modrić je zauzeo drugo mjesto, a iza sebe je ostavio Messija na trećem i Mbappea na četvrtom mjestu. Mjesto u prvih deset našli su još Mohamed Salah, N'Golo Kante, Raphael Varane, Alisson Becker, Roberto Firmino i Eden Hazard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo