IZBORNIK JE BIO JASAN / Skočić najavio Bjelorusiju: 'Tražit ćemo rani pogodak'

Image
Foto: Eduard Vinatoru/Pixsell

Nakon tri kola, mladi Vatreni imaju dvije ostvarene pobjede i jedan neriješeni rezultat

19.11.2023.
16:34
Eduard Vinatoru/Pixsell
VOYO logo

Mlada hrvatska U-21 reprezentacija u ponedjeljak 20. studenog od 14 sati, u Erevanu protiv Bjelorusije igra kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo iduće godine u Slovačkoj.

Image
BOGAT PROGRAM /

Bulić i Orlić zabavljat će navijače u fan zoni uoči utakmice s Armenijom

Image
BOGAT PROGRAM /

Bulić i Orlić zabavljat će navijače u fan zoni uoči utakmice s Armenijom

A baš u Slovačkoj su izabranici Dragana Skočića protiv domaćina imali provjeru uoči kvalifikacijskog dvoboja s momčadi koju su prošlog mjeseca pobijedili u Velikoj Gorici, piše HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S obzirom na značajne izostanke naših važnih igrača zbog ozljeda, nastojali smo u prijateljskoj utakmici protiv Slovačke isprobati neke varijante u igri za utakmicu s Bjelorusijom. Zadovoljan sam kako je to izgledalo, pogotovo u igri prema naprijed. Dobro je da su naši napadači zabili golove kako bi se dodatno napunili samopouzdanjem uoči utakmice s Bjelorusijom”, ističe Dragan Skočić koji izuzetno respektira sutrašnjeg protivnika.

“Bjelorusija se u Velikoj Gorici pokazala kao vrlo ozbiljan protivnik, riječ je o dobro organiziranoj i kompaktnoj momčadi koja ima glavu i rep i koja nam, ako ne budemo na optimalnoj razini, može zadati dosta problema. Bjelorusija u svakom slučaju puno bolje igra, nego što to pokazuju njihovi rezultati i položaj na ljestvici”.

Ipak, velika razlika u kvaliteti dviju momčadi trebala bi doći do izražaja.

“Jako sam zadovoljan pristupom igrača treninzima i prijateljskoj utakmici protiv Slovačke, vjerujem da će tako biti i protiv Bjelorusije. Znamo da je pobjeda naš cilj i tako ćemo se postaviti na terenu, utakmicu dočekujemo u jako dobrom raspoloženju i vjerujem da će se to odraziti na našoj igri. Nastojat ćemo se od prve minute nametnuti posjedom i tražiti rani pogodak koji bi usmjerio tijek susreta u našu korist. Vjerujem u momčad i u našu pobjedu”, zaključio je Skočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo