BOGAT PROGRAM / Bulić i Orlić zabavljat će navijače u fan zoni uoči utakmice s Armenijom

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

HNS je organizirao fan zonu koja će biti smještena ispod zapadne tribine maksimirskog stadiona, a za posjetitelje će biti otvorena od 17:00 sati

19.11.2023.
15:55
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez će u utorak, uoči ogleda Hrvatske i Armenije, s partnerima organizirati fan zonu kod stadiona Maksimir, a sve posjetitelje očekuje bogat program, uključujući atraktivan koncert te javno gledanje utakmice, objavio je HNS na službenim stranicama.

Image
IZ MAKSIMIRSKE 'ŠUME' /

Modrić prvi put trenirao na terenu koji nosi njegovo ime, uz njega povratnik i dvojica upitnih

Image
IZ MAKSIMIRSKE 'ŠUME' /

Modrić prvi put trenirao na terenu koji nosi njegovo ime, uz njega povratnik i dvojica upitnih

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za sve željne vatrene atmosfere i dobre zabave uoči, tijekom i nakon utakmice protiv Armenije (utorak, 21. studenoga u 20:45 sati), HNS je organizirao fan zonu koja će biti smještena ispod zapadne tribine maksimirskog stadiona, a za posjetitelje će biti otvorena od 17:00 sati.

Uoči utakmice, sve prisutne zabavljat će popularni glazbenici Mate Bulić i Tiho Orlić, a na velikom ekranu navijači će moći uživo pratiti utakmicu protiv Armenije, u kojoj Vatreni pobjedom mogu osigurati plasman na EURO 2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, u navijačkom kamionu Sport Visiona bit će moguće kupiti službene licencirane proizvode HNS-a, poput dresova hrvatske reprezentacije i navijačkih rekvizita. K tome, bit će moguće napraviti besplatne dijagnostičke preglede u okviru projekta "Pokaži srce", kao i osvojiti vrijedne nagrade HNS-ovih partnera Hisensea, Čipi Čipsa i Hyundaija. Najmlađi će se moći okušati u e-nogometu i stolnom nogometu, a za sve prisutne bit će omogućeno još puno dobre zabave.

Dobra vremenska prognoza, važna utakmica, svjetska brončana reprezentacija predvođena kapetanom Lukom Modrićem i bogata fan zona - ispunjeni su svi preduvjeti za odličnu zabavu na Maksimiru gdje nam se možete pridružiti u utorak od 17 sati. Uz malo sportske sreće, vjerujemo da ćemo nakon utakmice zajedno slaviti novi plasman Hrvatske na veliko natjecanje! Podržimo Vatrene zajedno!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo