SKANDALOZNA OBJAVA: / Argentinski nogometni savez izdao priručnik s poglavljem kako na SP-u zavesti Ruskinje

Image
Foto: AFP

Po kakav trofej oni putuju na Svjetsko prvenstvo!?

16.5.2018.
17:10
AFP
VOYO logo

Reagirati je morao Argentinski nogometni savez nakon što se društvenim mrežama proširio dio priručnika kojim su u krovnoj kući tamošnjeg nogometa željeli olakšati pojedincima boravak u Rusiji tijekom Svjetskog prvenstva. Pogreška im se potkrala u priručniku koji je trebao biti uručen direktorima, trenerima, igračima i novinarima, a ta pogreška nalazi se pod naslovom 'Što napraviti kako biste imali šansu kod Ruskinja'.

Detaljne upute priručnik navodi razvrstane pod osam točaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogo je toga tu navedeno, pa se detaljno navodi i da šanse podižu briga o higijeni i odijevanju, a nikako se ne sugerira zamaranje dama dosadnim pitanjima. Zlata vrijedan savjet, smatraju očito u Argentinskom nogometnom savezu, jest odnositi se prema Ruskinjama kao prema osobama do kojih vam je stalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je ovaj dio uklonjen iz priručnika, a Savez je putem službenih internetskih stranica uputio ispriku. Sve je objašnjeno kao nehotična pogreška zbog koje je izraženo žaljenje i upućena isprika jer napisano, navodi se, ne izražava stavove Saveza niti vodećih ljudi u njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo