SKANDALOZNA MAMIĆEVA OBJAVA: / Otkrio svima plaće Nenada Bjelice i cijelog stručnog stožera i poručio - 'Game over'

Image
Foto: Ivo Čagalj / PIXSELL

Mamić je iz svoje oaze u Međugorju otkrio svima koliko je klub isplatio za primanja stručnog stožera Dinama i Nenada Bjelice

30.3.2020.
21:38
Ivo Čagalj / PIXSELL
VOYO logo

Bivši izvršni predsjednik Dinama, a danas nekakva siva eminencija tog kluba i bjegunac pred hrvatskim pravosuđem, Zdravko Mamić, javio se putem svog službenog Facebook-profila kako bi komentirao rezanje plaća u Dinamu. Drastične mjere izazvale su kaos prošloga tjedna i rezultat je bio otkaz svim pomoćnicima trenera Nenada Bjelice.

Mamić je iz svoje oaze u Međugorju otkrio svima koliko je klub isplatio za primanja stručnog stožera Dinama i Nenada Bjelice u proteklih 20 mjeseci i to doslovce u kunu. Objavu je završio porukom - "Game over".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

11.06.2019., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Zdravko Mamic u pratnji odvjetnika dao je izjavu medijima nakon saslusanja o izrucenju Hrvatskoj. Photo: STR-2222/PIXSELL

"Messi i suigrači su se odrekli 70% primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13.000 kuna, Žilina koja je sedmerostruki prvak Slovačke je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern München i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over", napisao je Mamić.

Image
Image

Facebook

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo