VIDEO: / Skandal na TV-u! Balotelli se obrušio na Zvonu Bobana

Mario Balotelli nakon poraza od Rome u petak verbalno se sukobio s komentatorima u studiju Sky Sportsa Zvonimirom Bobanom i Giancarlom Marocchijem.

26.4.2014.
12:21
VOYO logo

Balotelli je povučen iz igre nakon slabe predstave dvadesetak minuta prije kraja i bio je vidno nezadovoljan tim potezom. Osim toga tijekom susreta bio je dosta nervozan, sukobio se sa suigračem Adelom Taarabtom, a nervozu je pokazao i u intervjuu nakon susreta.

"Ne razumijem zbog čega sam zamijenjen, ali ako u studiju tvrde da nisam vrhunski igrač, mora da je zbog toga. Uopće me nije briga je li ovo u redu ili nije, nikada za sebe nisam rekao da sam vrhunski igrač. Trebat će vremena da postanem svjetska klasa, a razlozi zašto to nisam postao nisu oni za koje vi mislite. Svaka utakmica je drugačija i ako nisam bio blizu pogotka večeras, za to postoji razlog. Uvijek pričate samo o meni, kada Milan pobjeđuje Mario je sjajan, kada Milan gubi Mario je kriv. Ne trebam vaše kritike, sam svoju igru procjenjujem", poručio je BalotelliBobanu i Marocchiju koji su bili u studiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marocchi je rekao da je Balotelli možda zamijenjen jer se nije dovoljno kretao na što je Balotelli poručio:

"Tko to kaže? Marocchi? On ne razumije nogomet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U cijelu priču od početka je bio uključen i Zvonimir Boban nezadovoljan zbog takvog nastupa Balotellija kojem je poručio da ako misli da je svjetska klasa, da mora biti više samokritičan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne trebam tvoje kritike", kratko je procijedio Balotelli bivšem kapetanu hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo