SJEĆATE LI SE VELDINA KARIĆA? / Legendarni nogometaš s 42 godine utrpao četiri gola u jednoj utakmici

Image
Foto: Facebook

Ponajveća legenda Hrvatske nogometne lige Veldin Karić i u 42. godini života pokazao je izuzetnu formu.

8.9.2016.
11:08
Facebook
VOYO logo

Igrajući prošlog vikenda za Dravu iz Kuršanca na utakmici treće međimurske lige (šeste hrvatske) utrpao je četiri gola u pobjedi nad Bratstvom iz Presake. Na kraju je završilo 5:2.

"U HNL-u sam 1999. u dresu Varteksa zabio Mladosti iz Suhopolja četiri gola. Osjećam se super, a prestat ću igrati kad budem osjetio da ne mogu. Trenutačno igram dva puta tjedno. Nedeljom za Dravu, a četvrtkom za veterane Dinama. Super je to i uživam", kazao je Karić za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispričao je kako iz HNL-a posebno pamti dvije utakmice. Prije 17 godina je kao igrač Varteksa slavio nad Dinamom 2:0, a on je zabio drugi gol. Druga je pak ona u Kupu Uefa protiv Aston Ville kada je Varteks 2001. slavio 3:2. u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedno je spomenuti da su tada u Villi igrali nogometaši poput Garetha Barryja, Juna Pabla Angela, Davida Ginole, dok je na vratima bio veliki Peter Schmeichel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karić je, inače, u karijeri branio za Vojvodinu, Torino, Željezničar, Marsoniju, Lugano, Inter, Samobor, Ljutomeru, Novalji, Orioliku, zagrebački Dinamo.... Najbolje partije pružao je pak u dresu Varteksa, kluba za koji je nastupio 134 puta i zabio 53 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo