ČEKAJU IH BRUTALNI REZOVI / 'Sječa glava' u PSG-u zbog Messijeva dolaska. Parižani prodaju desetoricu igrača zbog Lea, ima tu i golemih zvijezda

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Da bi osigurali Messija, u PSG-u moraju napraviti veliku žrtvu

9.8.2021.
19:48
Profimedia
VOYO logo

Prelazak ponajboljeg nogometaša svih vremena Lionela Messija u PSG praktički je gotova stvar, barem ako je vjerovati svim napisima španjolskih, francuskih i ostalih uglednih europskih medija.

Messi bi trebao potpisati za PSG ovih, dana, neki vele čak već 10. kolovoza jer tada je PSG iznajmio Eiffelov toranj, a to su posljednji put napravili kada je predstavljan Neymar. Prema posljednjim informacijama Messi je dogovorio sve detalje s PSG-om, ali se još uvijek nije otišao prema Parizu, no ima još vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, da bi osigurali Messija, u PSG-u moraju napraviti veliku žrtvu. Prema napisima francuskih medija u Parizu bi mogla pasti velika "sječa glava" i na transfer-listu bi mogla čak desetorica igrača.

Image
Image

Na listi je i Mbappe

Messi bi po sezoni trebao zarađivati oko 40 milijuna eura, a da bi mu to mogli osigurati neki igrači će morati otići. Potpuni popis otpisanih još uvijek nije poznat, ali tvrde mediji kako su među njima Abdou Diallo, Thilo Kehrer, Idrissa Guana Gueye i Rafinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, na izlaznim vratima su i dvije velike zvijezde, Mauro Icardi i Ander Herrera, a najveće ime svakako je Kylian Mbappe koji se povezuje s Real Madridom i koji odbija potpisati novi ugovor.

PSG se ovoga ljeta već dobro nakrcao zvučnim pojačanjima, došli su im Achraf Hakimi, Sergio Ramos, Gini Wijnaldum i Gianluigi Donnarumma, a Messi bi bio uvjerljivo najzvučniji potpis u povijesti kluba. Sve to Parižani čine samo da bi se domogli toliko željenog naslova Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo