SJAJNE VIJESTI ZA BILIĆA: / West Ham blizu dovođenja dva nova napadača, jedan od njih je zvijezda s pedigreom

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Britanski The Mirror piše kako je West Ham blizu dovođenja kolumbijskog napadača Carlosa Bacce i argentinskog Jonathana Callerija.

22.7.2016.
12:34
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Kolumbijski napadač Carlos Bacca (29) i Argentinac Jonathan Calleri (22) pred vratima su dolaska u redove engleskog premierligaša West Ham Uniteda kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić. To je jako dobra vijest za bivšeg hrvatskog izbornika koji ima problema s napadačem Diafrom Sakhoom koji želi napustiti West Ham.

Ima rok od 48 sati

West Ham i Milan su postigli dogovor oko odštete za Baccu, a Kolumbijac je dobio rok od 48 sati da se izjasni želi li karijeru nastaviti u Londonu. West Ham je u posljednji trenutak povisio ponudu za Baccu i pred čelnike Milana stavio na stol 27 mlijuna funti, što bi značilo da će Kolumbijac zarađivati 70 000 funti tjedno. Vijest o dogovoru klubova potvrdio je Jack Sullivan, sin suvlasnika West Hama Davida Sullivana na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BILIĆ KONAČNO PRONAŠAO NAPADAČA? West Ham se uključio u utrku za hrvatsku zvijezdu!

"Postigli smo dogovor oko odštete s AC Milanom glede Bacce i on će u sljedećih 48 sati odlučiti dolazi li kod nas", napisao je Jack Sullivan na svom Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan u Milanu

Bacca od 2015. godine igra za Milan, a prošle sezone je za talijasnkog velikana zabio 20 golova u 42 nastupa. West Ham je postigao dogovor i s urugvajskim klubom Deportivo Maldonadom čiji je član Jonathan Calleri. Ponudu Čekičara prihvatio je i Calleri koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u brazilskom Sao Paulo. Transfer bi mogao propasti jedino ako mladi Brazilac ne dobije radnu dozvolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je Nane ovog ljeta doveo trojicu novih igrača. Riječ je o norveškom veznjaku Havardu Nordtveitu koji je stigao iz Borussije Moenchengladbach, Sofianeu Feghouliju koji je bivši član španjolske Valencije i napadaču Gokhanu Toreu koji je stigao na posudbu iz turskog Bešiktaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo