BRAVO DEČKI / Kovač remizirao, sjajan dan za Vatrene. Sosa upisao sjajnu asistenciju. Jakić u golijadi Eintrachta opet igrao na novoj poziciji

Image
Foto: Profimedia

Kristijan Jakić je odigrao cijeli susret za domaće i to na poziciji centralnog stopera

15.10.2022.
18:04
Profimedia
VOYO logo

Eintracht je u Frankfurtu s 5-1 porazio Bayer u 10. kolu Bundeslige, dok je Borna Sosa ubilježio asistenciju za gol u pobjedi Stuttgarta.

Eintracht je upisao petu pobjedu i trenutno je četvrti na tablici sa 17 bodova, dok je Bayer na 16. poziciji sa osam bodova na kontu. Domaći su poveli u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena iz ponovljenog jedanaesterca. Prvu je loše izveo Randal Kolo Muani, odnosno njegov udarac obranio je vratar Bayera Lukas Hradecki, no VAR je pokazao da sve nije bilo po pravilima pa je jedanaesterac ponovljen. Daichi Kamada je tada preuzeo odgovornost i zabio za vodstvo Eintrachta. Momčad iz Leverkusena izjednačila je u 56. minuti, strijelac je bio Piero HInkapie, no domaći su vrlo brzo odgovorili. Dvije minute kasnije Mauni se nadoknadio za promašeni jedanaesterac, u 65. minuti Jesper Lindstrom pogodio je mrežu gostiju, potom je u 72. minuti Kamado zabio još jedan penal, a konačan rezultat postavio je Lukas Alario u 86. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kristijan Jakić je odigrao cijeli susret za domaće i to na poziciji centralnog stopera, a ranije je igrao desnog beka iako je defenzivni veznjak, dok je Hrvoje Smolčić ostao na klupi.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kovač remizirao, Sosa asistirao

Nogometaši Wolfsburga i Borussije Monchengladbach odigrali su neriješeno 2-2. Borussia je šesta na tabeli sa 16 bodova, dok je Wolfsburg ostao na 13. poziciji i ima deset bodova. Borussia je povela u 13. minuti golom Markusa Thurama, ali je Wolfsburg u završnici prvog poluvremena, u 43. minuti, preko Janicka Gerharda izjednačio. U 48. minuti Thuram je drugim golom na utakmici doveo goster u novo vodstvo, a konačnih 2-2 postavio je Omar Marmoush u 69. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Mainza pobijedili su Werder u gostima 2-0, a strijelci su bili Markus Ingvartsen u 36. i Lee Je-Sung u 66. minuti. Werder je osma momčad lige s 15 bodova, koliko ima i Mainz na devetoj poziciji.

Nogometaši Stuttgarta bili su uvjerljivi protiv Bochuma na svom terenu i slavili 4-1. Sosa je asistirao za treći gol domaćih. Stuttgart je sada na 14. mjestu s osam bodova, dok je Bochum i dalje posljednji s četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo