SIR ALEX U VELIKOJ MISIJI: / Legendarni Škot iza scene radi na spektakularnom transferu

Image
Foto: AFP

Teške dane proživljava Cristiano Ronaldo u Real Madridu. Daleko je od forme u kojoj je bio prijašnjih sezona, a sve mu češće zvižde i vlastiti navijači.

24.11.2015.
14:43
AFP
VOYO logo

Španjolski mediji već neko vrijeme pišu da će Real sljedeće ljeto krenuti u veliku rekonstrukciju momčadi, te da u njoj više neće biti mjesta za trostrukog osvajača Zlatne lopte. Osim toga, Ronaldov odnos s trenerom Rafaelom Benitezom sve je lošiji, pa je poslije teškog poraza od Barcelone (0:4) prošli vikend navodno poslao klupskim čelnicima poruku "ili on ili ja".

Sastanak u Londonu

Marca u utorak piše da je legendarni menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson u misiji čiji je cilj povratak Ronalda na Old Trafford. Portugalac je 2009. preselio iz Uniteda u Real Madrid i otada se učestalo govori o njegovom mogućem povratku među Crvene vragove. Sada se takva priča čini izglednijom nego ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferguson navodno iza scene radi na Ronaldovom povratku, a ključna prednost bi mu trebao biti odličan odnos s 30-godišnjim nogometašem. Dvojac se sastao ranije ovaj mjesec u Londonu na premijeri dokumentarnog filma Ronaldo, a Marca ističe da je Ferguson tada predočio klupske planove za nadolazeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG bi platio više

Prije toga se Ronaldo s bivšim trenerom i trenutnim ambasadorom Uniteda sastao u ožujku ove godine, a prisutan je tada bio i igračev moćni agent Jorge Mendes. Znakovito je i da je aktualni trener Uniteda Louis van Gaal prošli vikend izjavio da je pravo vrijeme za Ronaldov povratak.

I dok će Manchester United u lovu na Ronalda igrati na emocionalnu kartu, Marca zaključuje da je PSG u prednosti zbog financijske strane. Francuski je prvak navodno spreman platiti čak 120 milijuna eura odštete Realu što bi moglo biti presudno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo