Šimunić objasnio što je presudilo!

'Šimunić je u Dinamu! Gotovo je! Nema više!', dreknuo je Zdravko Mamić na svojoj dnevnoj presici u Maksimiru i najavio kraj loptanja Joeom Šimunićem između Hajduka i Dinama.

31.8.2011.
17:10
VOYO logo

Joe Šimunić potpisao je dvogodišnji ugovor Dinamom. Vijest je u Maksimiru u srijedu objavio Zdravko Mamić, a detalje transfera objasnio je njegov mlađi brat Zoran.

"Znao sam nakon Malmöa da da će doći samo u Dinamo, bio je to poker između Hoffenheima i Šimunića, nismo smjeli govoriti što sam dogovorio u Berlinu, ali sretni smo što smo danas riješili. Već je potpisao ugovor! Mi njima ništa ne plaćamo, imamo normalan ugovor s njim, gabariti su već prije dogovoreni", rekao je mlađi Mamić i dodao da je Joe potpisao na dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimunić je na pripremama reprezentacije u Postirama, a kad je čuo vijesti iz Zagreba izašao je pred novinare i kratko rekao:

"Presudila je moja sportska ambicija, igranje u Ligi prvaka. Nisam je nikad igrao i želio bih da me se razumije. Nikoga nisam želio povdrijediti i silno mi je žao da se oko mog dolaska stvorila tolika fama", rekao je Šimunić koji je bio jako iznenađen potjerom za njime, pa smo tako saznali da je u kontaktima s dužnosnicima HNS-a, a nakon čitanja hrvatskih tiskovina rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa što sam ja? Maradona ili običan stoper? Rekao sam 99,9 posto da ću ostati u Hoffenheimu, ali 31. kolovoza uvijek se događaju takvi slučajevi. Tako se i dogodilo sa mnom, dogovorili su se Dinamo i Hoffenheim i odlučio sam se za odlazak u Zagreb", kazao je Šimunić.

Hajduk ga je silno želio, u Poljudu je sve bilo pripremeljeno za njegov dolazak, ali Mamić je još jednom pobijedio bijele. A Šimuniću 10. rujna neće biti lako kada u Dinamovom dresu istrči u Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem se gospodinu Malešu, pokušao je sve korektno. Meni je san bio doći igrati u Hrvatsku, za mene je velika stvar što su me dva najveća hrvatska kluba željela, a za Dinamo se odlučio jer će igrati Ligu prvaka. Za mene osobno to je najbolji izbor", zaključio je Šimunić.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201108300511006 arti-201108300393006 arti-201108310146006

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo