ŠIMIĆ DOBIO PODRŠKU SPLITSKO-DALMATINSKOG SAVEZA KOJI GA KANDIDIRA: / 'Još nije sve gotovo'

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Šukerov protukandidat na mjestu predsjednika HNS-a Dario Šimić u ponedjeljak je dobio jednoglasnu podršku Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske.

27.11.2017.
18:54
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Na današnjem sastanku Izvršnog odbora odlučeno je kako će Splitsko-dalmatinski nogometni savez podržati legendarnog Vatrenog u borbi za predsjednika HNS-a.

PLETIKOSA U RAZGOVORU ZA NET.HR RASTURIO MAMIĆA I ŠUKERA: ‘Vladajuća kasta nas ne zanima. Brine nas isključivo hrvatski nogomet’

Šimić, Stipe Pletikosa i Mario Stanić nastavljaju svoju turneju po Dalmaciji u pokušaju da skupe podršku dovoljnog broja županijskih nogometnih saveza kako bi se uključili u borbu za HNS. Da bi Šimić postao i službeno kandidat na nadolazećoj izbornoj skupštini IO HNS-a, koja je iznenađujuće zakazana za 22. prosinca u Sheratonu (kad kažemo iznenađujuće, mislimo na to kako je glavni Šukerov operativac Damir Vrbanović ranije kazao kako se obe godine izbori neće održati), mora skupiti najmanje osam glasova nogometnih županijih saveza plus jedan od županijskog saveza, onog koji ga kandidira (sistem 8+1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DARIO ŠIMIĆ I DRUŠTVO OZBILJNO SE BACILI NA POSAO: ‘Vratimo povjerenje u hrvatski nogomet’

U Šimićevom slučaju to će biti Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske, koji je u potpunosti za promjene, protiv vladajuće garniture HNS-a. Šimić, Pletikosa i Stanić su nakon Šibenika, gdje su lokalni nogometni vladari podržali Šukera i Vrbanovića, stigao u Split, gdje su danas prezentirali svoj program, a prije toga Šimić se pojavio na splitskoj Rivi odakle je poslao poruku aktualnim vladarima hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KULUŠIĆ EKSKLUZIVNO ZA NET.HR: ‘Zgrožen sam, 100 tisuća eura nema veze s potporom Šukeru. Sad mi je dosta, sve ću vam sad reći…’

Šuker se nije pojavio u Splitu niti je itko predstavio njegov program.

FUTSAL DINAMO DAO PODRŠKU ŠIMIĆU: ‘Njegovom kandidaturom počinje borba za promjene u hrvatskom nogometu’

"Red je da obiđemo županije i predstavimo program. Žao nam je što ih drugi kandidat ne obilazi, vjerojatno im nema za reći da je nešto napravio u zadnjih pet godina."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na Šibensko-kninsku županiju, gdje je u subotu sa suradnicima došao pokazati svoj program, ali je IO ŽNS-a podržao Šukera zbog obećanja dopredsjednika Saveza Ante Kulušića da će lokalni nogomet dobiti 100 000 eura u sljedeće četiri godine. Konstatirao je da u Splitu ima podršku, a za Šibenik je kazao:

ŠIMIĆ I DRUŠTVO OBRATILI SE JAVNOSTI GLEDE ŠUKEROVIH 100 TISUĆA EURA: ‘Novca ima, ali nema povjerenja. I može se povući 10 puta više’

"Vjerujem da nije sve gotovo, ne vjerujem da netko nije za promjene, razgovarali smo tamo s ljudima, primili su nas lijepo. Šibenik treba biti centar razvoja te županije, ali svatko se ima pravi izjasniti je li za promjene ili ne. Šuker je iz poštovanja prema Šibeniku trebao barem doći tamo i objasniti zašto im nogomet ne napreduje, a mislim da je novac u drugom planu", istaknuo je Šimić čije riječi prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Splita će Šimić predvečer imati prezentaciju u Zadru.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo