SIMEONEA PITALI O JUNAKU SUSRETA, ON GOVORIO O VRSALJKU: / Ovako je trener Atletica odao počast sjajnom Vatrenom

Image
Foto: Profimedia

Nakon sjajne pobjede oglasio se trener Atletica Diego Simeone koji je izvojevao strašno važnu pobjedu

19.2.2020.
11:26
Profimedia
VOYO logo

U prvom susretu osmine finala nogometne Lige prvaka Atletico Madrid je pobijedio europskog prvaka Liverpool sa 1:0. Atletico je srušio europskog prvaka golom Saula Nigueza u 4. minuti.

Do gostovanja u Madridu, Liverpool je ove sezone odigrao 41 utakmicu u svim natjecanjima upisavši svega dva poraza – prvi na otvaranju Lige prvaka na gostovanju kod Napolija (0:2), a drugi u engleskom Liga kupu od Aston Ville (0:5), no “Redsi” su u toj utakmici nastupili s U-23 momčadi, najmlađom postavom u 127 godina dugoj klupskoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Atletica doživjeli su i drugi poraz u elitnom natjecanju “Starog kontinenta”.

Image
[VIDEO] MARADONA SE VRATIO STARIM NAVIKAMA? /

Internet eksplodirao, pogledajte snimku na kojoj mu donose tajanstveni paketić

Image
[VIDEO] MARADONA SE VRATIO STARIM NAVIKAMA? /

Internet eksplodirao, pogledajte snimku na kojoj mu donose tajanstveni paketić

Važna pobjeda

Nakon sjajne pobjede oglasio se trener Atletica Diego Simeone koji je izvojevao strašno važnu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liverpool je imao svojih prilika. Oni su jako opasna momčad i imaju pregršt odličnih igrača. Ipak, mi smo ih zaustavili. Ovo nije bila najbolja večer jer nismo osvojili nikakav trofej, ali je bila večer koju neću zaboraviti. Najbolja momčad svijeta je došla ovdje i mi smo je pobijedili", rekao je Simeone nakon utakmice.

Sjajni navijači, fenomenalni Vrsaljko

Simeonea su novinari upitali da prokomentira igru Saula, a on je rekao da bi mogao govoriti o mnogim igračima u svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogao bih pričati o mnogim svojim igračima. Na primjer o Felipeu ili Vrsaljku koji nisu igrali dugo. Šime je igrao fantastičnu utakmicu. Koliko dugo on nije već igrao? Skoro godinu dana? Iz dana u dan raste", objasnio je Simeone nakon utakmice te nakon toga nahvalio i Saula koji je postigao jedini pogodak na utakmici. Osvrnuo se i na sjajnu atmosferu.

"Osam godina sam ovdje, ali nikada nisam vidio takvu publiku i to tijekom cijele utakmice. Bilo je jako emotivno i hvala im na tome"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo