SIMEONE NAKON ŠOKANTNOG PORAZA NAJAVIO ODLAZAK IZ ATLETICA? / 'Jako sam sretan ovdje, ali...'

Image
Foto: Profimedia

Odmah su reagirali otočki mediji

7.1.2021.
8:16
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši trećeligaša Cornella iz Barcelone napravili su senzaciju izbacivši iz španjolskog Kupa Kralja vodeću momčad Primere Atletico Madrid.

Madriđani su u Barcelonu na utakmicu 4.kruga Kupa došli bez najboljih igrača i to platili sramotnim porazom 1-0. Strijelac jedinoga gola bio je Adrian Jimenez još u 7. minuti, a momčad Diega Simeonea dokraja nije uspjela zabiti gol na terenu s umjetnom travom trećeligaša. Od 65. minute ostali su i bez isključenoga Sanchesa, a najbolju priliku imao je Saul koji je pogodio vratnicu. Na klupi Atletica ostali su vratar Ivo Grbić i Šime Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije utakmice pred novinare je stao trener Atletica DiegoSimeone. Ono što je izjavio zvučalo je kao da najavljuje oproštaj od kluba na čijoj je klupi od 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo imali uspjeha u ovom natjecanju posljednjih godina. Sljedeće sezone ćemo potražiti rješenja ako budemo ovdje. Nogomet je promjenjiv i morate biti otvoreni za sve mogućnosti. Jako sam sretan ovdje, ali moram prihvatiti ono što klub odluči", kazao je Simeone.

"Uvijek idemo na pobjedu, ali protivnik je bio bolji, kao i prošle sezone", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon ovih njegovih riječi reagirali su engleski mediji. The Mirror piše kaka u slučaju ovakvog scenarija Argentinac ne bi dugo bio bez posla te ga vide na klupi Arsenala, Manchester Uniteda ili Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo