SIMEONE INZISTIRA DA VRSALJKO NE IGRA, ĆIRO SE SLAŽE: / Dalić ima glavobolje pred polufinale SP-a, ali odluka je njegova

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Utakmicu za finale Svjetskog prvenstva Hrvatska i Engleska igraju u srijedu u Moskvi

10.7.2018.
8:32
PIXSELL/AFP
VOYO logo

Danijel Subašić, Dejan Lovren i Šime Vrsaljko propustili su trening hrvatske nogometne reprezentacije u ponedjeljak. Monacov golman zbog ozljede mišića noge, Liverpoolov stoper radi predostrožnosti, dok je situacija s Atleticovim bekom ipak ozbiljnija u odnosu na dvojicu njegovih suigrača iz redova nacionalne momčadi.

Simeone ne želi da igra

Hoće li Šime Vrsaljko biti spreman za polufinalni ogled Svjetskog prvenstva (srijeda u 20 sati) u ovom trenutku je teško prognozirati i izbornik Zlatko Dalić zbog toga sigurno ima problem u razmišljanjima koga i na koji način suprotstaviti momčadi Garetha Southgatea. Koliko je Vrsaljkov problem s koljenom ozbiljan (a u pitanju je koljeno zbog kojeg je pauzirao četiri mjeseca) tek treba dobiti potvrdu, no 24sata.hr navodi da njegov klupski trener Diego Simeone inzistira na Vrsaljkovom preskakanju iznimno bitne utakmice za hrvatsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Croatia's defender Sime Vrsaljko reacts during the Russia 2018 World Cup quarter-final football match between Russia and Croatia at the Fisht Stadium in Sochi on July 7, 2018. / AFP PHOTO / Kirill KUDRYAVTSEV / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

ŠOK ZA IZBORNIKA DALIĆA I VATRENE! Hrvatska reprezentacija znatno oslabljena za polufinalnu utakmicu SP-a!?

Image
ŠOK ZA IZBORNIKA DALIĆA I VATRENE! /

Hrvatska reprezentacija znatno oslabljena za polufinalnu utakmicu SP-a!?

Jasno, Simeone može inzistirati koliko god želi, Dalićeva je zadnja i odluku će donijeti on u dogovoru s liječnicima reprezentacije nakon što se procijeni stanje samog igrača i nakon što i on sam kaže je li i u kojoj mjeri spreman za napore koji slijede. Spomenuti izvor navodi i da je Dalić u stalnom kontaktu s Miroslavom Blaževićem, izbornikom brončane generacije Vatrenih sa SP-a 1998. koji je istu dvojbu imao na Europskom prvenstvu 1996. godine. A on kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćiro upozorava

"Nikad, ali više baš nikad ne bih stavio igrača koji nije 100 posto spreman u nekoj velikoj utakmici. Napravio sam to s Nikolom Jerkanom 1996. i pogriješio. Međutim, imam potpuno povjerenje u Zlatka. Njemu će protiv Engleske sigurno igrati samo potpuno spremni igrači."

"Nekad si se mogao provući ako nisi 100 posto spreman, ali danas ne možeš. Nema provlačenja na terenu ako nisi totalno fit. Ne sumnjam da će Dalić donijeti pravu odluku kad je u pitanju Vrsaljko ili bilo koji drugi igrač", zaključio je izbornik-potpisnik još uvijek najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo