Snimke kaosa /

Šime Vrsaljko izvan kontrole: Trojica ga držala, on gađao bocom i prijetio igračima Cityja

Image
Foto: screenshot Twitter

Ovaj će incident zasigurno dobiti svoj nastavak u vidu ozbiljnih kazni no pitanje je samo koliko će disciplinske mjere biti stroge

14.4.2022.
8:54
screenshot Twitter
VOYO logo

Manchester City je u srijedu navečer prošao u polufinale Lige prvaka odigravši 0:0 u Madridu protiv Atletica. Na taj su način obranili jedan pogodak prednosti iz prve utakmice (1:0). Cijeli susret je bio na nož, bez neke nogometne ljepote, ali zato pun grubosti, provokacija i pomalo incidentnih situacija.

Ružne tenzije su se s travnjaka prenijele i u tunel stadiona Wanda Metropolitano nakon utakmice, a sudeći prema snimkama koje su procurile, najnervozniji su bili Šime Vrsaljko i Stefan Savić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na spomenutom videu se vidi kako je hrvatski bek potpuno poludio te u nekoliko navrata pokušao napasti igrače engleskog kluba. Vrsaljko je urlao prema dijelu Guardioline momčadi, a u jednom trenutku je u njihovom smjeru bacio i plastičnu bocu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Totalni nered u tunelu

Vatreni defenzivac se pokušao obračunati s Kyleom Walkerom, a dio medija tvrdi da ga je Vrsaljko i pljunuo. Nije Vrsaljko bio jedini koji se sukobio sa zvijezdama iz Cityja. U okršajima nakon utakmice sudjelovao je i Stefan Savić. Njemu je glavna meta bio Grealish, a navodno se i u taj sukob uključio Šime Vrsaljko.

U četvrtak ujutro se više piše o sukobu nego o samoj utakmici pa tako El Grafico piše kako su Savić i Vrsaljko "izmijenili uvrede i udarce s Jackom Grealishom, igračem Manchester Cityja, a morali su ih razdvojiti privatno zaštitari i policija".

Vrsaljko sam na cijelu momčad Cityja

Navodno je do tog sukoba došlo nakon okršaja Šime Vrsaljka s Walkerom. Vidljivo je kako po ulasku ekipa u tunel redari formiraju kordon između engleske i španjolske momčadi što je vjerojatno i spriječilo okršaj s ozbiljnijim posljedicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Četvrtfinale Lige prvaka /

Manchester City nakon više od 100 minuta igre izborio polufinale Lige prvaka: Atletico nije iskoristio svoje šanse

Image
Četvrtfinale Lige prvaka /

Manchester City nakon više od 100 minuta igre izborio polufinale Lige prvaka: Atletico nije iskoristio svoje šanse

Također, na Twitter računu Atletico Universe piše kako se naš reprezentativac htio tući s cijelom momčadi Cityja što i sama snimka sugerira. Naime, Vrsaljka su naposljetku držala tri čovjeka dok ih je on posrćući pokušavao zaobići kako bi nastavio sukob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za zaključiti je kako su Atleticovi igrači više napadali u tunelu nego na terenu. Ovaj će incident zasigurno dobiti svoj nastavak u vidu ozbiljnih kazni no pitanje je samo koliko će disciplinske mjere biti stroge.

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo