Vatreni siječanj: 'Redknapp u siječnju prodaje Niku!'

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp spreman je u siječnju prodati Niku Kranjčara i Stevena Pienaara kako bi prikupio novac za nova pojačanja, piše u utorak Mirror.

27.12.2011.
14:29
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac će otići samo ukoliko dođe dobra ponuda, tvrdi isti izvor, a nije isključena ni mogućnost zamjene. Kranjčar je u ovoj sezoni dobio nešto više prilika za igru nego u prošloj, ali sada kada su Spursi ispali iz Europa lige, njegova će minutaža ponovno biti ograničena ako ostane na White Hart Laneu, navodi Mirror.

Slična je priča i s Pienaarom koji je u siječnju ove godine došao iz Evertona, ali se nije uspio nametnuti Redknappu. Mirror predviđa da bi Tottenham za dvojicu veznjaka mogao dobiti oko osam milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo ovome i da Daily Mail navodi kako bi među igračima koji će ove zime napustiti Tottenham mogao biti i hrvatski branič Vedran Ćorluka koji je i sam izrazio želju za odlaskom.

Sredinu bi u siječnju mogla promijeniti i trojica Hrvata u Njemačkoj. Naime, Bild je donio u utorak popis 48 bundesligaških nogometaša na koje njihovi klubovi više ne računaju i koji će u siječnju biti na prodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srđan Lakić je u dresu Kaiserslauterna prošle sezone bio četvrti strijelac Bundeslige sa 16 postignutih pogodaka. Prelazak u Wolfsburg mu, međutim, nije donio puno dobroga. Ubilježio je deset nastupa u prvenstvenim utakmicama, samo pet od prve minute, a pritom nije zabio nijedan gol.

Trener i sportski direktor Felix Magath u siječnju će ga vjerojatno pokušati prodati, a vrijednost mu se kreće oko 4.5 milijuna eura. Ugovor s Vukovima mu traje do 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiven Rivić već je tijekom ljeta bio na izlaznim vratima Kaiserslauterna, ali ipak nije promijenio poslodavca. Nekadašnji veznjak Istre, St. Truidena i Energie Cottbusa ove sezone nije dobio nikakvu priliku i za očekivati je da će u siječnju napustiti klub.

Na transfer-listi Kölna je i hrvatski vratar Miro Varvodić koji je ove sezone branio u dvije bundesligaške utakmice, ali u posljednje vrijeme ga nema ni na klupi za rezerve. Köln će na njemu pokušati zaraditi barem kakvu-takvu odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo