Kraljevstvo za kartu / Šibenik objavio cijene ulaznica za Dinamo, navijači bijesni: 'Jel' se uz kartu dobiju i dva kila pečenog'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Šibenik ove sezone u tri susreta nije uspio doći ni do boda protiv Dinama. Čak što više, Narančasti "velikoj četvorki" uspio uzeti samo tri boda i to baš Dinamovom glavnom konkurentu – Hajduku

12.5.2022.
21:09
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Šibenik i Dinamo zatvaraju 35. kolo Prve hrvatske nogometne lige u nedjelju u 19.05. Utakmica je to koja uglavnom ne izaziva pretjerano puno pozornosti uglavnom, jer se Šibenčani posljednjih 10-ak godina ne približavaju vrhu ljestvice. Šibenčani ni ovog puta nisu u vrhu, ali će ovaj dvoboj ipak izazvati ogromno zanimanje nogometne javnosti.

Naime, utakmica je to koja može razriješiti pitanje ovogodišnjeg HNL šampiona. Dinamo ima četiri boda prednosti pred Hajdukom, a u posljednjem kolu dočekuju Splićane na Maksimiru. Hajduk u subotu igra protiv Istre na Poljudu, ali Dinamo bi pobjedom u Šibeniku derbi u Zagrebu učinio rezultatski nebitnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Ludilo u HNL-u /

Pogledajte kolike su Hajdukove šanse za naslov: Dinamo stavio obje ruke na trofej i u Šibeniku ga planira podići

Image
Ludilo u HNL-u /

Pogledajte kolike su Hajdukove šanse za naslov: Dinamo stavio obje ruke na trofej i u Šibeniku ga planira podići

Složena situacija u kojoj se Šibenčani nalaze dodatno intrigira. Naime, njihova navijačka skupina Funcuti su bliži Boysima nego Torcidi, ali im momčad s klupe vodi legenda Bilih Dejan Računica. Da stvari budu interesantnije najbolji igrač Antonio Marin je posuđen iz Dinama, a kapetan Mario Čurić, isto kao i najbolji strijelac Ivan Delić su djeca Hajduka.

'Znači, cijene ulaznica'

Boysi najavljuju invaziju na Šibenik, a nije isključeno da će isto učiniti i Torcida, pogotovo ako Hajduk pobijedi Istru dan prije. S toga nije neobično da su na Šubićevac odlučili zaraditi na neviđenom interesu za njihovu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je klub objavio cijene karata za koje će u pretprodaji trebati izdvojiti 100, a na dan utakmice 150 kuna na što domaći navijači nisu baš najbolje reagirali što je i razumljivo jer je uobičajena cijena karata čak tri puta niža. Primjera radi protiv Rijeke u 33. kolu je u pretprodaji cijena bila 30, a na dan utakmice 50 kuna, a za prijašnja gostovanja Dinama i Hajduka cijena nije prelazila 60 kuna.

"Znači, cijene ulaznica… deranje kože domaćim ljudima koji od ovog susreta ne očekuju ništa, osim prigodnog pljuvanja, ovisno o raspletu utakmice", razumno je rezonirao jedan od navijača Šibenika aludirajući na činjenicu da će se Šibenčani naći na udaru Zagrepčana ako izvuku neki bod ili pak na udaru ostatka Dalmacije, ako im to ne uspije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jel se uz kartu dobiju i dva kila pečenog'

'Cijena karte!!!! Gadljivo', napisao je drugi, a u moru uvredljivih komentara našlo ih se nekoliko prilično šaljivih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jel se uz kartu dobiju i dva kila pečenog', jedan je od takvih. Da Šibenčanima ni sarkazam nije stran dokazali su neki drugi.
'Pravim i odanim Funcutima cijena nije problem', napisao je uz dosta emotikona komentator koji se odlučio malo narugati.

Neki su dali i prijedlog kako da klub zaradi i više uz pasivno-agresivne note. "'300 kuna kartu stavite klošari", piše jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Šibenik ove sezone u tri susreta nije uspio doći ni do boda protiv Dinama. Čak što više, Narančasti "velikoj četvorki" uspio uzeti samo tri boda i to baš Dinamovom glavnom konkurentu – Hajduku.

Kako će se stvari rasplesti ovog vikenda u Šibeniku ostaje za vidjeti, ali ono što je sigurno je da će u nedjelju sve oči biti uprte u Šubićevac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo