SEVILLA ODSAD NA HRVATSKI POGON: / Španjolski velikan potvrdio vatreno pojačanje, predsjednik kluba je zadovoljan

Image

'Potvrda je ovo klupskih ambicija za izgradnju kompetitivnijeg tima i borbu za sve ono što je pred nama'

29.1.2019.
8:15
VOYO logo

Sevillin predsjednik Jose Castro sve je samo ne potvrdio dolazak Marka Roga u redove momčadi kluba kojeg vodi. Njegove riječi objavljene su na službenoj klupskoj web-stranici na kojoj su potvrđena neka pojačanja, a Rogov dolazak najavljen. Nešto kasnije i to je promijenjeno i Rog je predstavljen kao novi igrač ove momčad.

Poznato je da hrvatski nogometni reprezentativac u Sevillu stiže iz Napolija nakon pregovora koji su trajali dugo, ali i koji su konačno dobili svoju 'točku'. Sevilla je željela Roga dovesti na posudbu do kraja sezone uz opciju otkupa njegova ugovora poslije toga. Spominjala se brojka od 22 milijuna eura, međutim, u Napoliju se nisu spremni odreći usluga igrača kojeg mnogo ne koriste, ali na kojeg očito računaju u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Marko Rog /AFP

Posudba pa povratak

Dogovorena je stoga tek posudba do kraja sezone bez opcije kupnje, što će reći da će Rog nakon na kraju sezone ponovno prema drugoplasiranoj momčadi Serije A.

"Potpisali smo dva kvalitetna igrača, a jedan je upravo sletio u Sevillu. Nadamo se da ćemo dogovor s njim sklopiti sutra", rekao je Castro u ponedjeljak potvrdivši dolaske Munira El Haddadija i Maxa Wobera i najavivši za danas potpis suradnje s Rogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potvrda je ovo klupskih ambicija za izgradnju kompetitivnijeg tima i borbu za sve ono što je pred nama", dodao je Sevillin predsjednik čije riječi potvrđuje posljednja informacija prema kojoj je Rog, sad je i službeno, novi igrač Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo