SERGIO RAMOS NAPUŠTA REAL MADRID? / Odlazak kapetana kulminacija je sukoba u svlačionici Kraljeva

Image
Foto: AFP

Velika kriza u Realu mogla bi osim trenera uzeti još jednu veliku žrtvu

10.3.2019.
10:37
AFP
VOYO logo

Iza madridskog Reala jedna je od najtužnijih sezona posljednjih godina. U Ligi prvaka ispali su već u osmini finala, također i u polufinalu Kupa kralja, dok u prvenstvu imaju velikih 15 bodova zaostatka za vodećom Barcelonom.

Florentino Perez nakon ispadanja od Ajaxa prozvao je kapetana Sergija Ramosa, koji se u prvoj utakmici 'čistio' od žutih kartona, pa u uzvratu nije imao pravo nastupa. Sve je kulminiralo žestokom svađom u svlačionici, zbog čega je jedan od zaštitinih znakova Kraljeva tražio ispisnicu - pod hitno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spreman otići u Torino

“Isplati me i odlazim. Sve sam dao za ovaj klub i ovaj grb, čak i za tebe”, navodno je Ramos vikao Perezu pred suigračima.

Kako prenose španjolski ali i talijanski mediji, Sergio Ramos od ljeta bi mogao postati igrač Juventusa. Jer Ramosu se ne sviđa ni spominjanje povratka Josea Mourinha u Real, s kojim se razišao na ružan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, nakon što je Cristiano Ronaldo preselio u Juventus, čini se da je Stara dama itekako poželjna među 'realovcima', jer navodno je već dogovoren i dolazak Marcela. Još ako im se pridruži i Ramos, Juventus bi uistinu imao momčad spremnu za naslov Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo