SENZACIJA IZ ITALIJE: /

Juventus prodaje Marija Mandžukića, Stara dama u izlog stavila još pet zvijezda?

Image
Foto: AFP, Filippo MONTEFORTE

Talijanskom prvaku navodno čim prije treba financijska injekcija

1.5.2019.
13:43
AFP, Filippo MONTEFORTE
VOYO logo

Veliki financijski udarac doživio je Juventus ispadanjem u četvrtfinalu Lige prvaka od Ajaxa. Dan kasnije dionice su im se strmoglavile te su pale za 20, 92 posto. Juventus je posljednjih godina uložio ogromne iznose na dovođenje pojačanja, ali san o naslovu europskog prvaka nisu ostvarili.

Zbog toga su sada navodno prisiljeni prodavati. O tome u srijedu piše talijanski Corriere dello Sport. Na naslovnici poznatog dnevnog lista stoji da Stara dama u lipnju mora prodavati igrače. Navode kako pod hitno moraju zaraditi 40-50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko bi mogao otići?

"Dragulji su na tržištu, a Dybala je najdragocjeniji", pišu te njemu pridodaju Douglasa Costu, Pjanića, Mandžukića, Alexa Sandra i Cuadrada.”Mister No Good’ je produljio je početkom travnjak svoj ugovor s Juventusom, kojim su klub i igrač najavili nastavak zajedničkog puta započetog prije četiri godine. Prema njemu u Torinu bi trebao ostati do ljeta 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga, kao i zbog činjenice da Max Allegri ne vidi momčad bez njega malo tko je uvjeren da će Juve prodati svog 'ratnika' ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo